![]() |
jos 8 kanala na FF800-kako?
Pozzdrav svima,imam FF800-ima li neki nacin da dodam jos 8 kanala (Out) a da to ne bude kupovina jos jednog istog interfejsa-neka malo jeftinija varijanta.Preampi mi ne trebaju,samo izlazi tako da bi mogao da 16ch posaljem u Mix dream(LT).Hvaaala
|
Re: jos 8 kanala na FF800-kako?
Tebi treba 8 ch DA konvertor u prevodu koji ces nakaciti na adat out?
Pa tu imas RME Adi 8 koji je dosta slican FF sa konvertorima, samo tu dobijas i 8 in-a, ali ne bi trebao da je jako skup. |
8 kanalni D/A konverter koji ima na ulazu ADAT konektor, ili dva (ako hoces 88/96k tzv. S/MUX protokol). a na izlazu 8 analog out.
danas rijetko ko od jeftinijih modela radio samo izlaz, ili samo ulaz, odn smao AD ili DA. uglavnom oboje. znam da je Swissonic radio DA model, i od skupljih Mytek. ne pada mi napamet ko jos.. u svakom slucaju , jos jedan FF800, ili mozda cak samo FF400 mi se uvijek cinio najisplativiji nacin ekspanzije fireface-a. to ili ADI-8 DS na ADAT. |
Presonus DigiMax FS.
ADAT interfejs, a može i SMUX na 96k. 8 in, 8 out + insert tačke ako nekad poželiš kroz njega nešto usnimiti! A cijena je otprilike kao pola FF800. |
A moze li multiface da mu odradi posao?
|
Hvala narode,
Quote:
Vidim da mi ne gine jos jedan FF.Lavry,Mytek...malo preskupe igracke doduse planirao sam kupiti "malog" Myteka (stereo 96ADC) da vratim kroz njega signal iz mix dream-a ali on vec i nije tako preskup.U svakom slucaju hvaaala |
Pogledaj i Lynx Aurora 8. Zanimnljiv konverter.
|
Quote:
|
Quote:
ja sam razmisljao o rosetti200 za 2-mix povrat, a da imam jos dva izlaza pride uz FF800. ali mytek je ipak klasa iznad. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:23 AM. |