|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Radili mjuzu za neku reklamu , pa ispalo fino
![]() Ja i Vasil radili kompoziciju , a tekst i pevanje uradila nasa draga ( mada je u skorije vreme i nema na forumu ) drugarica Eeva ![]() Njima se dopalo , pa cemo morati da zavrsimo celu pjesmicu ..... pa zato nisam bas bas picanio , ali je veeeseelooo .... ![]() http://www.speedyshare.com/632437353.html Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
veselo i funky
![]() super je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
kul
![]()
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
ako je za reklamicu, super je!
Vokal je odlican , melodija / pevanje super, gitara cool...e onda onaj sinti (zvuk je super ali je linija, totalno van fazona pesme..neki polu euro pop kvazi trance..?) i bubanj isto neradi .. potrefili ste zvukove, ali (po meni) oni ne sviraju sta bi inace trebali da sviraju. Sve je stilski izmesano...funky bubanj, gitara pop, sinti - euro trance pop, vocal cool , diva fazon, dal' je house, dal' je RnB...svako svira i peva za sebe, zvuci sve lepo (uglavnom zbog vokala!) ali na drugo slusanje... ![]() ![]() ![]() morao sam da se oglasim...(iz najbolje namere!) kao i uvek... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja pomislih to za bubanj/sve ostalo, nego rekoh da ne grinjam da me ne bi shvatili pogresno... A sto se tice sintija to mi je ok tako pomalo ischasheno ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ma grinjajte ljudi ..... meni veselo kad je cujem .....
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
sa sapunice kako se to zove.. (mala je avion btw.. ![]() nadalje, pjesma za reklamu ima druga pravila od radio uratka za novu house kompilaciju. Max, produkcijski, samo par sitnica.. sto se meni cini.. volio bih da je open hihat na kontru nesto tvrdji i siroviji, i nizi u pitchu. bass sint da je nesto deblji/topliji , tamniji (treba ti SH-2 ![]() sve u svemu .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Mason
|
![]()
Mislim da cu svoje radove da skrivam od vas, koliko god mogu
![]()
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Mozda je malo offtopic, ali kad je vec spomenuto, da malo prokomentarisem i ja:
U ovom slucaju (kad je u pitanju muzika za reklamu) to mozda i nije toliko bitno, ali to je mozda osnovni problem sadasnje domace muzike. Mesaju se babe i zabe, i posle se ti autori pitaju kako je moguce da ima nekih koji ne vide svu lepotu Frankenstajna. Moram priznati da mi je za ovo otvorio oci kolega koji se u zadnje 2 - 3 godine bavi iskljuvivo blues-om, i komponujuci blues, on nikada ne mesa stilove ni u okviru blues-a (Delta blues, Texas blues...) i da ga sutra stavite da svira sa najvecim imenima blues-a, ne bi se obrukao. Naravno da je za to potrebno znaje svih tih stilova (koje se ne uci u skoli), pa se opet vracamo na osnovni problem - poznavanje muzike. RM |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
pa zavisi kako se mesha po toj logici da su se svi jezili nekog mesanja ne bi ni bilo ovoliko zanrova i podzanrova niti bi se ishta desavalo(pogotovo u tom istom bluzu koji si pomenuo ) ,a sto se tice producenata iz spavace sobe ne bih stavljao 'samo' ispred ,vise bih voleo da su mi druge stvari u zivotu sredjenije i da ne moram da mislim o glupostima ,a muzika da mi ostane to sto jeste ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Evo nesto novo od mene | silicon science | Promocija radova | 10 | 03-06-2007 10:22 AM |
Kao i uvek nesto interesantno od mene :) | AcaHari | Tutorijali | 1 | 07-04-2007 09:24 PM |
Nesto i od mene... | peraZdera | Promocija radova | 7 | 11-10-2006 04:07 PM |
Evo i od mene nesto... | ShoX | Promocija radova | 6 | 13-01-2006 05:42 PM |