|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Kazite mi molim vas da li za ovaj mic vredi dati 420E, ili predlazete nesto drugo?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Vredi svaki evro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hvala puno.
Ako neko ima jos nesto da doda o iskustvima sa tim mikrofonom neka kaze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
za 420 eur mozes uzmeti nesto bolje....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Trenutno koristim MXL770, verovatno bih ja bio zadovoljan sa 990 ali ako po vasem iskustvu mislite da moze nesto bolje za te pare kazite mi molim vas STA? Moj mail: ultrasound@eunet.yu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
MXL 960 je nesto potpuno drugo u odnosu na ostale MXL mikrofone. I ne moze se uopste ocenjivati jedan mikrofon po nekom drugom od istog proizvodjaca.
Imao sam prilike da uporedo koristim nekoliko razlicitih MXL mikrofona i zakljucak je da je 960-ica jako jako dobar mic. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Behringer Tube Ultragain Mic100 Vs. Art Tube Mp | milos | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 13-04-2008 05:25 PM |
Solid Tube | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 12-11-2005 10:07 PM |
UA TUBE Pre-Amp | arados | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 11-10-2004 04:29 AM |