|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]()
kupio sam ga konacno .. i umalo srcku da dobijem kada sam cuo sta sam kupio .. vece sranje nisam mogao da imam, kao da sam kupio mic na pijaci i snimam , e tako on zvuci ..
![]() Naravno vratio sam ga, i uzeo RODE K2 Ovo sam napisao nauk za ostale koji razmisljaju pogresno kao sto sam ja .. nemojte ga uzimati dok ga doooobro ne probate , videcete da gresite ... Solid tube , NIKAKO!!!! i to jos u kombinaciji sa focusrite preamp:o uzas , evo sav se jezim dok pisem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja imam Solid Tube + UA M-610. Perfektna kombinacija s obzirom na sound koji zelim da dobijem.
Cuo sam Solid Tube+Focusrite ISA430. Takodje odlicna kombinacija. A za taj Focusrite Platinum nisam cuo dobre kritike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ok
Ali zato focusrite trakmaster pro sa K2 radi savrseno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
uopce mi se ne dopada ta produkcija.
![]() |
![]() |
#5 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Behringer Tube Ultragain Mic100 Vs. Art Tube Mp | milos | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 13-04-2008 05:25 PM |
Rode K2 vs AKG Solid Tube | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 31-10-2005 04:20 PM |