|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
dakle, jel ima tko?
bio bi do neba zahvalan... |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Tesko prijatelju ....jedino ako se neki od nasih laborera zvuka nije potrudio da usempluje i obradi sve to...mislim prim, bas primove, kontru , celo , i berede...
Ja bi bio zapanjen da to vidim... Uzgred taj tip orkestra svira se najvise u Srbiji, Hrvatskoj, Madjarskoj.....malo manje zastupljeni ali ih ima i u Crnoj gori (Pljevlje, Podgorica), Makedoniji(Kumanovo).... Sumnjam da su stranci ulozili pare da naprave tako nesto Ali sve je moguce mozda se neko javi P.S. imas u Sample Tanku neku baglamu koja lici na tamburicu |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
E da dok sam svirao nekad u jednom tamburaskom orkestru...cesto su nam dolazili neki narodnjaci koji imaju besne studije i semplove....da iznajme nekog od nasih sviraca da im nasnimi tamburice za neke njihove splacine...
Sto ce reci da oni tada nisu imali semplove za to... A sad ko zna? pozdrav |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
ima je tamburice, mandoline, buzuki i jos... mislin da je on to nabavija od nekoga iz slavonije ko je sam sve semplira. al mislin da se to ne moze mirit sa zivin instrumentima i vjerovatno su vas zato zvali da im snimate. ja san bas jucer snima tamburice (a vidija san je jucer prvi put u zivotu) i puno. puuuno bolje zvuci nego programirana bez obzira sta ja uopce nisan vlada tim instrumentom i nisan dobija onaj feeling... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Da kad se setim tu ima hiljadu caka u sviranju .....koliko nota (istrzaja) u taktu ...gusce ili redje.....pauze ....uh .....tesko je to usemplovat a da zameni prave.....
|
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
TKO KA?E DA NEMA.
IMAM JA ![]() Kamo da ?aljem?
#7 |
Pro Member
|
![]() Kad se sad nisam slogirao.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
Daj neku adresu po?tansku na private. Toga ima 200 mega .Lak?e mi je poslati cd po?tom ![]()
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav .
Zainteresiran sam da i meni po?alje? cd na kućnu adresu , ?ta ti u tom slučaju dugujem i u kom formatu su semplovi ? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
preporuka basa | drzox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 07-12-2007 07:50 AM |
pravila pri usnimavanju vokala, ak. gitare, basa | gorjan | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 06-07-2007 05:22 PM |
dithering again (iliti samo ogrebi i blago tebi) | Arthur | Audio Produkcija - Tehnike | 25 | 12-12-2005 02:16 AM |
Faithless - iliti BG Vybe half - review | Arthur | Razno | 16 | 02-06-2005 07:43 PM |
Mixanje violina, basa i bubnjeva? | Sleepgolfer | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 06-09-2004 10:37 PM |