|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Mozda ne bi bilo lose da okacimo neku pesmu koja oslikava stil rada svakog od nas. Bas me zanima ko kakve textove preferira i sl. Nesto na sta ste ponosni i mozete reci "to sam ja".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
?to se glazbe tiče, ja imam 4 prastare kompozicije u potpisu... Instrumentalno-orkestralna glazba
Ostalo ni?ta na netu nemam... na mojem web site-u koji će mi uskoro izrađivati će biti svega.... ?to se textova tiče... mogu ovdje staviti ako je to ok i ako si na to mislio. Jesi li? Treba imati u vidu da textovi za pjesmu znače samo pola pjesme i da se taj text mo?e do?ivjeti tek kad je u cjelini sa glazbom. Hm...ka?e? da sam na to ponosna i da mogu reći da sam to ja? Za sve ?to radim mogu reći da sam to ja..., a sad koliko sam ponosna sa time radi pretjerane samokritičnosti ne mogu odvagati, zato se i branim sa time... da je moja glazba lijepa koliko sam i ja lijepa i ne mogu ni vi?e ni manje od toga... a kako tko vidi mene ili "nju"... nije u mojim rukama. S time da sam ja vi?estruka ličnost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Pa da, i mislio sam na text koji je u okviru pesme. Malo je bez veze ispisati samo text
![]() Mislio sam na pesmu koja najslikovitije opisuje ono sto radis, pesmu koju bi pustio nekome ko nikada nije cuo tvoj rad, a ti zelis da mu se predstavis. Sto kao textopisac, sto kao kompozitor. Ja bih recimo sa 3,4 pesme to mogao (mada ja se bavim samo jednim muzickim pravcem). A na to se i nadovezuje ona prica o tome kakve textove textopisci sa foruma preferiraju. Voleo bih da cujem. Ako treba ja cu prvi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Samo daj, čekam!
![]() Makar.. možda i nije strašna stvar napisati samo text... mene zanimaju i vaši textovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
evo jedne pesme koja mi je draga, nosi naziv "UVEK". Tekst je napisan iz prve, uz gitaru..... ja pevao
![]() evo linka ka tekstu(tekstovima) > http://nenad.negotin.co.yu/tekstovi_pesama.html a evo linka za download pesme (pesama) > http://nenad.negotin.co.yu/mp3_download.html pesme koje sam napisao onako iz prve, nekako su mi i najdraze. Cim treba da gledam u plafon da bih sastavio par rima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozz!
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() www.myspace.com/bandtrigger
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
nije losha ideja....
evo nesto...mada u ovom nema texta ![]() http://www.myspace.com/sixstringsandthepieceofwood poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
...a mozemo i da vidimo
![]() juce zavrsen |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Hehe.. Kul spot.. Najjaci deo je na traktoru, kad mu ispadne pivo.. hahhaa
A pesma je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da cujemo vasa iskustva i vase misljenje:ESI Juli@ VS EMU 1212m ? | ugljesa | Computer Hardware | 37 | 07-05-2009 01:57 AM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |