|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Postovanje gostu!
![]() Interesuje me da li si preslusao pesme kandidate za ovogodisnju Beoviziju? Koja ti je pesma favorit, sta bi izdvojio, sta mislis o pristupima, aranzmanima, kvalitetu pesama itd? POz ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Ej coce,
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
eh, na?alost, samo sam jednu stvar čuo, tako da ne mogu biti od pomoći....mene u principu takve namje?tene stvari ne privlače puno, pa se i ne interesujem...posebno jo? poslije onog pro?logodi?njeg gafa do strane mojih zemljaka
![]() Međutim, priča se da ove godine ima dobrih stvari, pa ćemo da vidimo. Čuo sam stvar koju su radili Sedlar i Demonja, i nije lo?e, dobra festivalska stvar, sve u?ivo odsvirano, mada ja nisam ljubitelj komercijalno/primijenjene muzike |
![]() |
![]() |
#4 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ma to vi?e nije ni bitno...ja samo znam pozadinu uspjeha boys grupe iz mojih krajeva i to mi se gadi. To besomučno forsiranje nečijih sinova samo ne ostavlja mjesta pravim talentima...i to mi je tu?no. Zato sam ja postao fotograf, jer nemam strika (ili babu, ujaka, pa?enoga...) na visokom polo?aju (?to je baksuz, s obzirom da mi je Lovćen iznad glave
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
od sada mi je nick "fotobass"
ako nekome treba sa vjenčanja, sahrane, ispraćaje u zatvor.....organizujem i gradsku muziku, imam dobru vezu isto tako, ako nekoga zanima da kupi par jeftinih bass gitara, neka se javi...šifra, "dobre za narodnjake i turbo-folk" ps: prodajem i lijepu miksetu, fino svijetli i dobra je za pokazivanje. Više kanala... Last edited by bassystem; 20-02-2007 at 01:20 PM. |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
@mare_ns Quote:
![]() Quote:
![]()
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Oggy, drago mi je da niste shvatili moj post kao napad na Vas, samo sam bio isprovociran navedenom izjavom, dakle nema otrovnih strelica, samo moje vidjenje stvari. Pa, eto... pevach je Bogdan Spasic - "Kao suza cista". Naravno, jos jednom napominjem da se niko od nas ne bavi muzikom profesionalno, snimanje obavljeno uz pomoc stapa i kanapa, a samo pojavljivanje na festivalu- zantizelja (ubila je macku, zar ne?
![]() I ja sam vratio film i setio se nekih klinki koje su svirale obradu Green Day, cini mi se. Da li su to te "klinke" koje Vi spominjete? One su nas kolektivno odusevile nastupom i zvukom, a bila je tu i devojka pod imenom Marija Mirkovic, pesma je bas bila u nekom pop-rok fazonu i svidela nam se... Ako sam dobro shvatio, Vi imate ovu nasu pesmu u arhivi pa cete je uploadovati... |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Sad znam o kome se radi. Nije bilo lose, ali si i sam rekao kako je radjeno, pa je tako i zvucalo. Pesma je prosla u finale jer je i trebala da prodje. Decko pristojno peva i cini mi se, ako se dobro secam, da je i ove (prosle, 2006.) godine slao pesmu na konkurs, ali je tu bila drasticno jaca konkurenciija. Moguce je da gresim, ali kao da je bilo tako.
O pobednickim pesmama uglavnom ne dajem komentare, jer bih ja morao da budem nepristrasan, tj. korektan prema svim ucesnicima. Mozes je i ti slobodno podici na neki upload server, jer ja kad imam vremena, a najcesce nemam, zato sam te i zamolio da mi kazes o kome se radi ![]() Pozdrav!
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2008 | Oggy | Pricaonica | 195 | 09-05-2008 03:01 AM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |