Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 31-01-2007, 05:07 PM   #1
filip
Senior Member

filip's Avatar

Default brauner phantom ae n/s

koja je razlika (ako je ima) kod ova 2 mikrofona (phatom-ae-n i phantom-ae-s) osim boje ? Da li bi preporucili jedan od ovih za vokal ako mi budzet dozvoljava mikrofon do 1000e?

pozdrav
filip
filip is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 07:08 PM   #2
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Default Re: brauner phantom ae n/s

Ne znam ima li razlike osim u boji. To ce vjerovatno znati dosta njih tu. Manley recimo.....
Ja ti ga toooplo preporuchujem!
I tooplo sam ljubomoran na tebe!
Old 31-01-2007, 07:39 PM   #3
Max
Pro Member

Bio je test mikrofona , pa mozes da uporedis ..... a gotovo sam siguran da je razlika samo u boji ...... Doduse za 1250 e moze da se nadje nova Roda Classic II , koja je po mom misljenju bolja od svega ovoga ..... isto tako bi bilo ok da ga uporedis sa Rodom K2 ....... Manley je pominjao i nei Purple mic za lepu cenu ......

Takodje bi bilo lepo da napises sa kojim bi ga preampom kombinovao , jer ima dosta ljudi ovde sa raznim pozitivnim i negativnim iskustvima .....

eeee , da ..... za malo preko 1000 e mislim da moze da se nadje i SE Gemini .....

i to bi vredelo poslusati .....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 07:42 PM   #4
Max
Pro Member

.... eee ...... da .... test mikrofona ....

http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16157

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 08:10 PM   #5
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Dobro Filipe, reci mi, da li si ti lenj pa te mrzi da malo pogledas po forumu, ili si dokon, pa trazis posto-poto temu za pricu?
Toliko smo pricali o tom testu mikrofona i ti posle svega pitas ovako nesto? I to nije prvi put, inace ti to sigurno ne bih ovako saopstavao...
Imas snimke, covek se svojski potrudio, skini poslusaj, pa ces znati odmah da li ti to odgovara ili ne.

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 08:49 PM   #6
filip
Senior Member

filip's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oggy
Dobro Filipe, reci mi, da li si ti lenj pa te mrzi da malo pogledas po forumu, ili si dokon, pa trazis posto-poto temu za pricu?
Toliko smo pricali o tom testu mikrofona i ti posle svega pitas ovako nesto? I to nije prvi put, inace ti to sigurno ne bih ovako saopstavao...
Imas snimke, covek se svojski potrudio, skini poslusaj, pa ces znati odmah da li ti to odgovara ili ne.
Oggy, prosao sam kroz SVE testove i sve postove, i moj zakljucak je bio da su ljudi veoma odusevljeni zvukom Brauner-a Phantom, e sad da li c ili ae, svejedno dobio sam na osnovu testa veoma dobro misljenje o ovom mikrofonu, jer se overall izgleda najvise spomenjivao (u toj klasi). Moje odluka je bila da nadjem Phantom C i video na sajtu ova 2 mikrofona i pitao sam koja je razlika? Oprostite ako sam proputio medju postovima odgovor na moje pitanje. Na kraju posta sam pitao kao pred kupovinu ako bi neko predlozio nesto drugo/bolje cisto da "stavim pecat" na ovu odluku.

Ostali, hvala na odgovorima.

Pozdrav
filip is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules