Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   brauner phantom ae n/s (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16874)

filip 31-01-2007 05:07 PM

brauner phantom ae n/s

koja je razlika (ako je ima) kod ova 2 mikrofona (phatom-ae-n i phantom-ae-s) osim boje :)? Da li bi preporucili jedan od ovih za vokal ako mi budzet dozvoljava mikrofon do 1000e?

pozdrav
filip

Rhino 31-01-2007 07:08 PM

Re: brauner phantom ae n/s

Ne znam ima li razlike osim u boji. To ce vjerovatno znati dosta njih tu. Manley recimo.....
Ja ti ga toooplo preporuchujem!:hyper:
I tooplo sam ljubomoran na tebe!:twisted: :) :D :mrgreen:

Max 31-01-2007 07:39 PM

Bio je test mikrofona , pa mozes da uporedis ..... a gotovo sam siguran da je razlika samo u boji ...... Doduse za 1250 e moze da se nadje nova Roda Classic II , koja je po mom misljenju bolja od svega ovoga ..... isto tako bi bilo ok da ga uporedis sa Rodom K2 ....... Manley je pominjao i nei Purple mic za lepu cenu ......

Takodje bi bilo lepo da napises sa kojim bi ga preampom kombinovao , jer ima dosta ljudi ovde sa raznim pozitivnim i negativnim iskustvima .....

eeee , da ..... za malo preko 1000 e mislim da moze da se nadje i SE Gemini .....

i to bi vredelo poslusati .....

Pozdrav

Max 31-01-2007 07:42 PM

.... eee ...... da .... test mikrofona ....

http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16157

Pozdrav

Oggy 31-01-2007 08:10 PM

Dobro Filipe, reci mi, da li si ti lenj pa te mrzi da malo pogledas po forumu, ili si dokon, pa trazis posto-poto temu za pricu?
Toliko smo pricali o tom testu mikrofona i ti posle svega pitas ovako nesto? I to nije prvi put, inace ti to sigurno ne bih ovako saopstavao...
Imas snimke, covek se svojski potrudio, skini poslusaj, pa ces znati odmah da li ti to odgovara ili ne.

filip 31-01-2007 08:49 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Dobro Filipe, reci mi, da li si ti lenj pa te mrzi da malo pogledas po forumu, ili si dokon, pa trazis posto-poto temu za pricu?
Toliko smo pricali o tom testu mikrofona i ti posle svega pitas ovako nesto? I to nije prvi put, inace ti to sigurno ne bih ovako saopstavao...
Imas snimke, covek se svojski potrudio, skini poslusaj, pa ces znati odmah da li ti to odgovara ili ne.

Oggy, prosao sam kroz SVE testove i sve postove, i moj zakljucak je bio da su ljudi veoma odusevljeni zvukom Brauner-a Phantom, e sad da li c ili ae, svejedno dobio sam na osnovu testa veoma dobro misljenje o ovom mikrofonu, jer se overall izgleda najvise spomenjivao (u toj klasi). Moje odluka je bila da nadjem Phantom C i video na sajtu ova 2 mikrofona i pitao sam koja je razlika? Oprostite ako sam proputio medju postovima odgovor na moje pitanje. Na kraju posta sam pitao kao pred kupovinu ako bi neko predlozio nesto drugo/bolje cisto da "stavim pecat" na ovu odluku.

Ostali, hvala na odgovorima.

Pozdrav

Manley 31-01-2007 09:28 PM

nema razlike.....jedino da AE C ima i vovox kabal uz mik.

ja bih ti preporucio Violet Black Knight, mnogo bolje radi od braunera...

filip 01-02-2007 01:23 AM

da, video sam i citao sam o njemu jos ranije kada si napisao u nekom drugom postu. Izgleda veoma zanimljivo. I hteo sam da idem za njega ali iskreno, tesko mi je palo da pokusam da skontam nacine na koji da ga uvezem/nabavim. Onaj sajt tvrdi da uvoze bilo gde u svetu, mada ne znam, mozda postoji neki drugi nacin da se dodje do njega... ako iko zna, nek se javi ;)

pozdrav

Manley 01-02-2007 09:58 AM

Quote:

Originally Posted by filip
da, video sam i citao sam o njemu jos ranije kada si napisao u nekom drugom postu. Izgleda veoma zanimljivo. I hteo sam da idem za njega ali iskreno, tesko mi je palo da pokusam da skontam nacine na koji da ga uvezem/nabavim. Onaj sajt tvrdi da uvoze bilo gde u svetu, mada ne znam, mozda postoji neki drugi nacin da se dodje do njega... ako iko zna, nek se javi ;)

pozdrav

javi se na PM, poslacu ti ja iz svajcarske ako nema u Srbiji

kVu 01-02-2007 10:14 AM

aj javi i meni na pm koja je cena tu, pa da pripremim pare u narednih mesec-dva.. ako moze :)

All times are GMT +1. The time now is 03:43 AM.