![]() |
brauner phantom ae n/s
koja je razlika (ako je ima) kod ova 2 mikrofona (phatom-ae-n i phantom-ae-s) osim boje :)? Da li bi preporucili jedan od ovih za vokal ako mi budzet dozvoljava mikrofon do 1000e?
pozdrav filip |
Re: brauner phantom ae n/s
Ne znam ima li razlike osim u boji. To ce vjerovatno znati dosta njih tu. Manley recimo.....
Ja ti ga toooplo preporuchujem!:hyper: I tooplo sam ljubomoran na tebe!:twisted: :) :D :mrgreen: |
Bio je test mikrofona , pa mozes da uporedis ..... a gotovo sam siguran da je razlika samo u boji ...... Doduse za 1250 e moze da se nadje nova Roda Classic II , koja je po mom misljenju bolja od svega ovoga ..... isto tako bi bilo ok da ga uporedis sa Rodom K2 ....... Manley je pominjao i nei Purple mic za lepu cenu ......
Takodje bi bilo lepo da napises sa kojim bi ga preampom kombinovao , jer ima dosta ljudi ovde sa raznim pozitivnim i negativnim iskustvima ..... eeee , da ..... za malo preko 1000 e mislim da moze da se nadje i SE Gemini ..... i to bi vredelo poslusati ..... Pozdrav |
.... eee ...... da .... test mikrofona ....
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16157 Pozdrav |
Dobro Filipe, reci mi, da li si ti lenj pa te mrzi da malo pogledas po forumu, ili si dokon, pa trazis posto-poto temu za pricu?
Toliko smo pricali o tom testu mikrofona i ti posle svega pitas ovako nesto? I to nije prvi put, inace ti to sigurno ne bih ovako saopstavao... Imas snimke, covek se svojski potrudio, skini poslusaj, pa ces znati odmah da li ti to odgovara ili ne. |
Quote:
Ostali, hvala na odgovorima. Pozdrav |
nema razlike.....jedino da AE C ima i vovox kabal uz mik.
ja bih ti preporucio Violet Black Knight, mnogo bolje radi od braunera... |
da, video sam i citao sam o njemu jos ranije kada si napisao u nekom drugom postu. Izgleda veoma zanimljivo. I hteo sam da idem za njega ali iskreno, tesko mi je palo da pokusam da skontam nacine na koji da ga uvezem/nabavim. Onaj sajt tvrdi da uvoze bilo gde u svetu, mada ne znam, mozda postoji neki drugi nacin da se dodje do njega... ako iko zna, nek se javi ;)
pozdrav |
Quote:
javi se na PM, poslacu ti ja iz svajcarske ako nema u Srbiji |
aj javi i meni na pm koja je cena tu, pa da pripremim pare u narednih mesec-dva.. ako moze :)
|
All times are GMT +1. The time now is 03:43 AM. |