|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Kupujem opremu .
Da li da kupim novi Focusrite safire pro 26i/o ili polovni motu896 ? Cijena i jednoj i drugoj spravi je oko 800 e. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ako si PC korisnik onda pucaj na Focusrite... bar bih ja tako nekako rezonovao...
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Da. Radim u cubase-u sx3 , koristim većinom virtualne vst instrumente . Htio bih jedan " zatvoren "sistem . Do sad sam snimao preko stare yamahe 01 pro mix i osam kanalne pci kartice SIENA koja mi je služila za usnimavanje gitara , te drugih " živih " instrumenata . Do sad sam samo radio "suhe aranžmane" , a za finalni mix, snimanje vokala i sve ostalo klijentela je odlazila u ozbiljnije studije. Sad bih htio to sve zaukružiti i napraviti projekat od početka do kraja , što znači ozbiljniji prostor i ozbiljnija oprema .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Motu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
uzet ću focusrite pro , pa kak puklo da puklo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Safire Pro 26I/O ili FireStudio | zwerdesign | Computer Hardware | 3 | 19-12-2007 10:08 PM |
focusrite pro 26 i/o | liman021 | Computer Hardware | 1 | 20-04-2007 02:15 PM |
Focusrite red 8?? | Amil | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 07-04-2006 10:59 AM |