![]() |
Focusrite safire pro ili motu896 ?
Kupujem opremu .
Da li da kupim novi Focusrite safire pro 26i/o ili polovni motu896 ? Cijena i jednoj i drugoj spravi je oko 800 e.:confused: |
Re: Focusrite safire pro ili motu896 ?
Ako si PC korisnik onda pucaj na Focusrite... bar bih ja tako nekako rezonovao...
|
Da. Radim u cubase-u sx3 , koristim većinom virtualne vst instrumente . Htio bih jedan " zatvoren "sistem . Do sad sam snimao preko stare yamahe 01 pro mix i osam kanalne pci kartice SIENA koja mi je služila za usnimavanje gitara , te drugih " živih " instrumenata . Do sad sam samo radio "suhe aranžmane" , a za finalni mix, snimanje vokala i sve ostalo klijentela je odlazila u ozbiljnije studije. Sad bih htio to sve zaukružiti i napraviti projekat od početka do kraja , što znači ozbiljniji prostor i ozbiljnija oprema .
|
Motu.
|
:confused: :confused: :confused: :)
|
uzet ću focusrite pro , pa kak puklo da puklo :confused:
|
taj focusrite je super sprava,ali je izuzetno dosadna sto se tice podesavanja.ruzno je uradjen panel od nje i za svaku stvar moras po sat vremena da ostavis da je podesis.ako imas zivaca uzmi nju,jer je odlicna,ali je dosadna za podesiti.
ja sam skoro uzeo m audio project mix i zadovoljan sam mnogo |
Gdje si ga probao ? Ja sam ga htio naručiti na neviđeno , ali ga jo? nema u trgovinama u hr !
|
Kako ga nema? Pa ja sam ga kupio u prvoj polovici prvog mjeseca ove(2006.) godine.Slabo si informiran ili bolje receno, nikako.
|
Pro?li tjedan sam telefonski razgovarao s ekipom iz AUDIO PRO Artist d.o.o. i oni ka?u da safire pro jo? nema . Imaju safire LE , ali ne i pro:confused:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:04 PM. |