|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Znam za manu oko kompliciranog mixer-a kod safira, a opet nekako skeptićan oko Presonus FireStudia. Čitao sam pohvale, ali i tako pljuvanja i na jedno i drugo.
Kome vi?e vjerovat? ![]() Frend mi ovaj tjedan posuđuje na probu Firestudio kad zavr?i mix, ali nemam gdje posudit safire pro tako da sam u banani oko usporedbe. Ako ima tko kakvih iskustava između ; Firestudio-a i Safire Pro-a, Neka mi da neki dobar razlog za izbor jednog od ova dva nazovimo to "?tekera".Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ja imam26 i/o i licno sam jaako zadovoljan, potrebno je samo da se naviknes na kontrolni softver
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam nijedan, osim citanja i slusanja (delimicno) ali mi se saphire cini veoma ozbiljna masina, iako joj nije ozbiljna cena. Kvalitet zvuka?....
meni moj RME FF800 jako odgovara, i kada se poredi cak i sa Digidesignom 192 i/0...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
presonus firestudio project | liman021 | Computer Hardware | 3 | 19-10-2007 07:57 AM |
Presonus Firestudio pomoč | TOSHO | Computer Hardware | 0 | 25-06-2007 01:49 PM |
Focusrite safire pro ili motu896 ? | TOSHO | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 20-06-2006 10:53 PM |