|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pesma se menja, ovo je snimak bukvalno skockan za
20 minuta. Za one koji ce da kritikuju da se vise melodija preplice (mora se modifikovati neke deonice). Sto se tice produkcije, nista nisam radio po tom pitanju jer je ovo samo surova ideja/DEMO. Sve su inace VST instrumenti: Hypersonic gitara Atmosphere Strings Klavir Hypersonic Cinele Artist Drums Percussion PS01 Percs and Drums Toliko. Evo linka: http://www.lesendro.net/demo.mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Da li ce neko dati komentar??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Slusao sam juce i dok slusam ocekujem nesto da me pomeri,iznenadi,nesto da me zapanji,odusevi...
Nista od toga... osim da je korektno.Produkciju ne komentarisem jer i sam kazes da je demo,dakle sve se odnosi na kompoziciju i aranzman. Verovatno se zato i niko nije javio,jer bukvalno tako,nista novo nisam ovde cuo,da bi izazvalo neku reakciju u meni. Neko ko se bavi komponovanjem mora da zna kada ide putem kojim ide milion njih i da ga obavezno izbegne i ne bude zadovoljan sve dok ne smisli nesto novo. Ko zna,mozda tvoja vokalna linija ovde bude totalno originalna i izvadi stvar... To je moje misljenje. Nadam se da ces ga dobronamerno shvatiti i da ce ti biti od pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Ima da se radi ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
da mi date neko slusalacko misljenje. Upravu si gianifranco ovo je stvar koja nema trenutno nesto sto je razlicito ali tek nastoji .... Treba da se radi na metrici pesme, menjanju pojedinacnih deonica da se ne ukrstaju >>disonancija Inace pesma je u treba da podseca na stil Luis Migelove balade sa bogatom tenziom gudaca u refrenu i bogatim pratecim vokalima. Sledi tek da se radi sto kazete ljudi, pa kada malo to bude doradjeno okacicu na temu ![]() Gitare mora zivo u studiju, klavir neki bogati sempl ili odem da snimim sa pravim u studiju. Uglavnom hvala puno na prvim utiscima, pa cemo da vidimo sta bude bilo od ovoga. Pozdrav, Steka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
|
![]()
U principu nije lose iako stoji ovo Gianfrancovo, meni ovo bas i lici na pocetak stvaranja svega tako da ima jos vremena, vocal bi mogao odlicno da se odradi a za svirku nista bolje od dobrog, daj nam nesto konkretnije
![]()
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Meni se bas bas svidja..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
obecava nema sta, harmonicno, vokal bi uplivo...samo sto po mom misljenju je melodija predvidiva...
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Potom im je on pustio indenticnu grcku verziju pesme i to je bila blamaza nevidjena.Posle toga su rekli kako su je mozda podsvesno culi. Znaci Milose Jefticu ti kada iskomponujes nesto ,tebe uopste ne zanima da li takva pesma vec postoji? Ja se ozbiljno bavim ovim poslom i jako me to zanima. I jako me nervira kada cujem vestu ili manje vestu kradju. Desava mi se da ono do cega dodjem bude nesto sto vec postoji ili je vec slicno sa tim.Takvu ideju bacam u kantu. A ti sudeci po ovome sto si rekao ,takvu ideju zadrzis i bas te briga. Ok ,najvaznije je da si ti zadovoljan. :roll: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
-snimac ideja- | ANITA | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 04-04-2009 04:12 PM |
ideja | Arthur | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 02-10-2005 11:11 AM |
ideja | dr.Ru | Vlado Georgiev | 2 | 24-02-2005 12:33 PM |
Ideja za pitanja?? | ridge | Vlado Georgiev | 4 | 24-02-2005 04:52 AM |