|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Juce sam od Divinera kupio kompjuter i sad zelim da na njega sa cdova instaliram reason. Medjutim nista se ne desava kad kliknem na Instal Reason ikonu. U cemu je fol?
Do sada sam uspjesno instalirao Reason na kompjutere, ovo je prvi put da mi se ovo desava |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
pokusaj je raspakirat (izvadit iz rara) pa je pokreni. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ma nije, tri instalaciona diska od reasona. Na prvom je install reason.exe file koji kada pokrenem nista se ne desava. Nemam pojma sta mu je. Probao sam sve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ma pokuso sam i sa 2.0 verzijom i sa 2.5 Jednostavno ne moze da pokrene instalaciju opste......sta da radim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Evo jos jednog sa istim problemom koji sam ja imao pre tri dana! Dva sata sam pokusavao da instaliram Reason i nista. Klikom na exe se ne desi nista. I strucnjake i ove i one, ali nista. Ali... Probam ja to isto da uradim na drugom kompjuteru, kad ono ide... Sta cemo sad? Skontam ti ja da je jedina razlika izmedju dve masine u tome sto ona ima ukljucen autorun, a ova na kojoj radim, nema. Ukljucim ti ja autorun, ubacim CD i gle... Cudo!
Samo ukljuci, CD autorun i sve ce da bude OK. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Super hvala ti puno. Mozes li mi samo dati instrukcije kako da ukljucim autorun?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ton magistar
|
![]()
podji u Start > Run > upisi regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > System > CurrentControlSet > Services > Cdrom. namisti AutoRun to 1.
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Reason uspjesno instaliran...hvala svima po ko zna koji put.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Bas tako kao sto je rekao Sandro, s' tim sto moras da uradis double click na "autorun" i onda ti se pojavi tabela gde umesto "0" upises "1". To je 100% razlog zasto ti ne radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
gdje mogu da nabasvim | Danny Lou | Pricaonica | 10 | 03-03-2008 05:43 AM |
AHCI-IDE ne mogu da dokucim? | drzox | Computer Hardware | 4 | 13-02-2008 10:16 AM |
ne mogu se odlu?iti oko mikrofona | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 26-04-2005 12:26 AM |