![]() |
Pomoc...Reson ne mogu da instaliram
Juce sam od Divinera kupio kompjuter i sad zelim da na njega sa cdova instaliram reason. Medjutim nista se ne desava kad kliknem na Instal Reason ikonu. U cemu je fol?
Do sada sam uspjesno instalirao Reason na kompjutere, ovo je prvi put da mi se ovo desava |
Re: Pomoc...Reson ne mogu da instaliram
Quote:
pokusaj je raspakirat (izvadit iz rara) pa je pokreni. :!: |
Ma nije, tri instalaciona diska od reasona. Na prvom je install reason.exe file koji kada pokrenem nista se ne desava. Nemam pojma sta mu je. Probao sam sve.
|
Quote:
|
Ma pokuso sam i sa 2.0 verzijom i sa 2.5 Jednostavno ne moze da pokrene instalaciju opste......sta da radim
|
Evo jos jednog sa istim problemom koji sam ja imao pre tri dana! Dva sata sam pokusavao da instaliram Reason i nista. Klikom na exe se ne desi nista. I strucnjake i ove i one, ali nista. Ali... Probam ja to isto da uradim na drugom kompjuteru, kad ono ide... Sta cemo sad? Skontam ti ja da je jedina razlika izmedju dve masine u tome sto ona ima ukljucen autorun, a ova na kojoj radim, nema. Ukljucim ti ja autorun, ubacim CD i gle... Cudo!
Samo ukljuci, CD autorun i sve ce da bude OK. Pozdrav |
Super hvala ti puno. Mozes li mi samo dati instrukcije kako da ukljucim autorun?
|
podji u Start > Run > upisi regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > System > CurrentControlSet > Services > Cdrom. namisti AutoRun to 1.
|
Reason uspjesno instaliran...hvala svima po ko zna koji put.......
|
Bas tako kao sto je rekao Sandro, s' tim sto moras da uradis double click na "autorun" i onda ti se pojavi tabela gde umesto "0" upises "1". To je 100% razlog zasto ti ne radi.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:52 AM. |