|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Re?io sam da se ponovim monogami 2549 kablom i zamenim neke od postojećih u svom kućnom studiju,pa sam u dilemi koliko mi kabla u stvari treba.Koje du?ine kablova vi koristite u va?im studijima.Za monitore(od zvučne kartice do monitor kontrolera,od monitor kontrolera do monitora),od preampa do zvučne,od mikrofona do preampa,od gitare do preampa i drugo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
optimum = minimum (-.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
mogami je odlican izbor. Nemoj preterivati sa skracivanjem u milimetar, jer se na balansiranim vezama sa takvim kablovima nece primrtiti razlika izmedju 5 i 5,5m npr..... Meni lepse zvuci mogami od 7m koji imam, nego klotz od 3m.....
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
meni su vecinom klotz kablovi, ali kad god mogu koristim belden i mogami..... Nije to sad ne znam kakva razlika, ali se pazljivim slusanjem primeti. Jel mogami malo pojeftinio? Bio je jedno vreme pristupacan, pa otisao vrtoglavo
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Obelezavanje kablova i patch polja | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 06-10-2010 07:29 AM |
Vadjenje optickih kablova - kako?! | akordeonista | Computer Hardware | 3 | 19-04-2010 10:24 AM |
Izrada Balansiranih kablova | Akcija | Tutorijali | 2 | 10-05-2008 10:24 PM |
Kvalitet optickih kablova? | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 26-03-2005 07:59 PM |