|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav!
Evo vec dosta dugo koristim reason u kombinaciji sa midi klavijaturom i kontrolerom, ali sada mi je to postalo malko nedovoljno, tj. volio bih probati neki drugi software koji moze loadati vst-ove i koji nije ogranicen na 16 midi kanala po fajlu kao reason. razmi?ljao sam o cubase-u, ali nisam siguran koliko je praktičan za live upotrebu. Ako mi neko mo?e preporučiti jo? neki program, bio bih zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
ableton live, naravno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
pa recimo :] moze i vst-rack ili tako nesto ... mozda mu je to malo vise komplikovano
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hvala, da vec mi je neko spomenuo ableton. U principu reason koristim na taj nacin, da na klavi mijenjam razne synthove, semplere, dok na mixeru dodjem efekte preko senda, I to je ono ?to mi se kod reasona najvi?e svidjelo-funkcionira kao pravi rack koji je spojen na mixer. Ali je na?alost ograničen bez mogućnosti vst importa. Ako mogu ovo raditi na abletonu, idem odmah
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Probaj i Forte ensemble
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Evo gledam, ima i ovaj V-stack od steiberga
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Polovne klavijature za live svirku | AmusedToDeath | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 03-07-2009 10:19 AM |
Program za korekciju i merenje za Live svirku | Manley | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 18-05-2008 02:44 PM |
Koji program preporučate? | Daddy_o7 | Audio Software | 10 | 14-06-2006 11:57 PM |