![]() |
koji program za live svirku
Pozdrav!
Evo vec dosta dugo koristim reason u kombinaciji sa midi klavijaturom i kontrolerom, ali sada mi je to postalo malko nedovoljno, tj. volio bih probati neki drugi software koji moze loadati vst-ove i koji nije ogranicen na 16 midi kanala po fajlu kao reason. razmi?ljao sam o cubase-u, ali nisam siguran koliko je praktičan za live upotrebu. Ako mi neko mo?e preporučiti jo? neki program, bio bih zahvalan;) |
Re: koji program za live svirku
ableton live, naravno.
|
pa recimo :] moze i vst-rack ili tako nesto ... mozda mu je to malo vise komplikovano
|
Hvala, da vec mi je neko spomenuo ableton. U principu reason koristim na taj nacin, da na klavi mijenjam razne synthove, semplere, dok na mixeru dodjem efekte preko senda, I to je ono ?to mi se kod reasona najvi?e svidjelo-funkcionira kao pravi rack koji je spojen na mixer. Ali je na?alost ograničen bez mogućnosti vst importa. Ako mogu ovo raditi na abletonu, idem odmah:D
|
Probaj i Forte ensemble
|
Evo gledam, ima i ovaj V-stack od steiberga
|
Quote:
|
Da li je moguće u fort-u ili abletonu, koristiti fizički vi?e od 16 instrumenata(koji idu preko 16 midi kanala). U reasonu postoji kao neki busovi A,B,C,D(svaki po 16) i znači trebao bih dobiti sve skupa 64, ali kad bih prebacio na bus B on bi duplao instrumente s ovog prvog A itd. Tako da bih ostao ograničen na tih 16 instrumenata, ili otvaranje novog fajla sa novim setom instrumenata
|
u abletonu mozes da stavis, sve zavisi koliko procesor moze da izdrzi..
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:20 AM. |