|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
MAO
|
![]()
ukratko, prvobitno pitanje je bilo vezano za uspeh - uspesan je onaj koji je bogat, a zadovoljan je onaj koji je ostvario puno stvari za svoj ukus. Privatno, trenutno sam u situaciji da sam uspesan ali i nezadovoljan
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() Quote:
Blago tebi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
Kako ka?e jedan moj drug:
"Imam ja svoja ubeđenja,nemojte me zbunjivati činjenicama" Sećam se jednog pitanja koje nam je postavio profesor estetike pre par godina a koje glasi: "Da li je umetničko delo to ?to jeste ako ga niko ne vidi?" (ili u na?em slučaju ne čuje)
#24 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() Quote:
Arture nema veze,sve je dobro sto donosi pare.Ja imam studio koji nije za komercijalne svrhe,nego samo za moje potrebe i naravno on je sam po sebi uvek u minusu.Dotiram ga kompozicijama i aranzmanima sto radim.I ti aranzmani i kompozicije nisu ono sto mene cini srecnim i ostvarenim jer je u pitanju komercijalna muzika al sta da se radi.Svirao sam preko godinu dana u Rosebud baru u Chicagu jazz piano i to me je cinilo srecnim ali jebi ga i to je slaba kinta al mi je ulepsalo zivot.Tako da su retki oni koji su i zadovoljni i ostvareni.Ako mozes jednim poslom da dotiras drugi onda je to veliki uspeh.Pozz Last edited by master29; 29-05-2008 at 02:41 PM. |
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Imas tamo temu Promocija radova pa slusaj do mile volje. Last edited by Simpraga; 30-05-2008 at 03:29 AM. |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
pozzzzzzz...... |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
#29 |
VIP Member
|
![]()
SHIVA....
"Pazhnja javnosti je prije magarecha klupa intelekta i umjetnosti nego shto je potvrda dobrog rada. A to malo novaca shto procuri dok imash njihovu pazhnju chesto ne opravda uludo potroshen zhivot tokom kojeg nisi razvijao sebe vech prilagodjavao sebe "ukusu" javnosti... tj. njihovom konceptu "heroja" ili "uspjeha"." [/quote] e pa onda, najbolje je da se preselimo na planinu (kao Dalaj Lama) , meditiramo, razvijamo svoju svest i um, muzemo koze, jedemo travu i ono sto rodi oko nas, bez televizije (da nas ne zaglupi) i bez interneta (da nam ne oduzima vreme) i bez muzike (kome jos to treba!!) i da nas je totalno briga sta drugi misle o nama, jer nam je shvatanje da smo se uzdigli iznad mase dovoljno... Posto cemo spavati u kolibi od granja i lisca i grejati se na drva, netreba brnuti o nikakvim racunima, jasemo konje - ne treba benzina, itd, itd... e dugo nam nije bilo Shive....evo, proradio opet! |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
i ti si proradio
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|