|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Super Moderator
|
![]()
Uvijek smo nekako pominjali tutorijale u vezi produkcije i sl.
Dobro bi bilo ako neko ima ili zna neki link za DL nekih knjiga za ucenje gitare, bubnjeva, klavira i ostalih instrumenata.
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
a neshto za klavir???
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Interesuje me da li ste uspeli da pronadjete nesto od tutoriala za klavir i meni su neophodni?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Bez dobrog profe - zaboravi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ako nema? profesora za glazbu koja te interesira, nabavi snimke i skidaj sam. To je dobar put za u?i u neki stil. Kod ku?e imam barem pet skripti za jazz pijaniste i skladatelje a vi?e sam nau?io od Oscara Petersona nego od svih njih zajedno. KNJIGE SU PISALI ANALIZIRAJU?I GLAZBU A NE OBRATNO. Zato skidaj!!!
Olak?avaju?a okolnost su i dana?nje ''Time corection'' funkcije u WaveLabu i Cubaseu koje ti mogu uvelike usporiti komad a da mu ne promjene pitch.
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam ucio klavir u skoli,a moje misljenje je da kad naucis kako ne treba,treba puno vise vremena da to ispravis,pa da naucis kako treba,neko da u startu postavis dobar kamen temeljac.Sto se tice knjiga,nije ih lako naci,a ja nisam kod kuce,pa ne mogu vam posaljem neku,a ako dodjem do neke,javicu vam,i stvarno nema nista bez profesora.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Free Tutorijali | Plonk | Tutorijali | 4 | 12-09-2008 02:32 PM |
Artikli i tutorijali na portalu ! | diviner | Obavestenja | 29 | 13-05-2007 08:04 PM |
Odli?ni tutorijali | Digital Cave | Tutorijali | 4 | 21-02-2004 06:57 PM |