Go Back   Rumski Forum > Rumski > Obavestenja

Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-09-2006, 12:01 AM   #1
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Default Artikli i tutorijali na portalu !

Krenuli smo sa pisanjem ozbiljnih i veoma korisnih tutorijala na portalu...Za pocetak, nas stalni clan i moderator boggy je za vas napisao jedan veoma ekspeditivan, sazet i veoma koristan tutorijal u vezi akustike malih prostorija.

http://www.rumski.com/index.php?categoryid=24

Ovih dana cemo pozvati i nekoliko stalnih clanova i ponuditi im posao pisca i saradnika rumski foruma, a na konto njihovih dosadasnjih veoma korisnih pisanija (zalaganja i truda), te ovim skrecemo paznju i apelujemo da svako ko zeli postati "neko i nesto" na rumskom, u pozitivnom smislu (i za to obavezno biti nagradjen) treba biti samo malo aktivniji, kako bi bio primjecen (i najbitnije, moze biti potpuno nov clan, znaci junior)...

Last edited by diviner; 17-09-2006 at 10:42 PM.
diviner is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2006, 07:14 PM   #2
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Artikli i tutorijali na portalu !

Odushevljeno pozdravljam ovakvu ideju. Smatram da bi ovakav pristup temama bio daleko konstruktivniji nego diskusija kroz forumske teme. Bilo bi super kad bi se vishe tema moglo pokriti na ovaj nachin.
Old 17-09-2006, 10:42 PM   #3
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Ovih dana cemo pozvati i nekoliko stalnih clanova i ponuditi im posao pisca i saradnika rumski foruma, a na konto njihovih dosadasnjih veoma korisnih pisanija (zalaganja i truda), te ovim skrecemo paznju i apelujemo da svako ko zeli postati "neko i nesto" na rumskom, u pozitivnom smislu (i za to obavezno biti nagradjen) treba biti samo malo aktivniji, kako bi bio primjecen (i najbitnije, moze biti potpuno nov clan, znaci junior)...

Old 27-09-2006, 11:22 PM   #4
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Postavljen tutorijal namjenjen aranziranju nesto ozbiljnije muzike (Orkestracija), pisan od strane naseg supermoda Anite:

http://www.rumski.com/index.php?categoryid=30

Old 28-09-2006, 12:01 PM   #5
Shot
Stara Rumski Elita 2003.

Shot's Avatar

Evo ja svecano obecajem da, kad se malo sredim i dodjem sebi, cu napisati neki tutorial! Ljudi nemojte zamjerit, nisam bas redovit zadnje vrijeme. Ozenio se, selio u novi stan (bez interneta jebemu!!), natezem se s radnicima po stanu, u studiju zavrsne radove radim, s bendom puno obaveza... sorry! Al moj ce se zivot sredit (ili cu pravo u ludnicu)!!! Onda cu napisat jedan tutorijal koji mi se duze vrijeme mota po glavi!!
- -= - =- = - = - = - = - = - -
Shot is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2006, 10:39 PM   #6
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Nema problema shot. Svi imamo obaveza, i ponekad smo onemoguceni da damo maksimum. Vidimo se uskoro .

Old 29-09-2006, 10:48 PM   #7
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Postavljen odlican kejkz-ov tutorijal pisan za apsolutne pocetnike, zeljene znanja o sintezi zvuka...Kejkz-ov nadasve originalan pristup pisanja tutorijala (direktno obracanje), ozbiljan, potkrepljen slikama i nadamo se uskoro zvucnim primjerima, veoma zanimljiv za citanje, obavezuje nas da ga za ulozeni trud dodatno nagradimo , sa zeljom da i drugi krenu njegovim putem.

http://rumski.com/index.php?categoryid=31

Hvala kejkz!

Old 29-09-2006, 11:28 PM   #8
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Jooj, kad vidim kako se kejkz lijepo potrudio, sve mi je bad sto je moj zbrckani tutorial tamo. SRedit cu ga, obecajem. Cim izadem iz "ludnice" (srecom tu imaju internet ).
ANITA is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2006, 11:29 PM   #9
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by Shot
Evo ja svecano obecajem da, kad se malo sredim i dodjem sebi, cu napisati neki tutorial! Ljudi nemojte zamjerit, nisam bas redovit zadnje vrijeme. Ozenio se, selio u novi stan (bez interneta jebemu!!), natezem se s radnicima po stanu, u studiju zavrsne radove radim, s bendom puno obaveza... sorry! Al moj ce se zivot sredit (ili cu pravo u ludnicu)!!! Onda cu napisat jedan tutorijal koji mi se duze vrijeme mota po glavi!!
Predlazem ti temu - kao objasniti sopstvenoj, mladoj zeni, da ces medeni mesec provesti u studiju
Old 30-09-2006, 11:37 AM   #10
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Quote:
Originally Posted by diviner
Postavljen odlican kejkz-ov tutorijal pisan za apsolutne pocetnike, zeljene znanja o sintezi zvuka...
Hvala kejkz!
Simpatichno napisan tutorial. Vjerujem da che mnogima biti koristan i nadam se da neche ostati na ovome. Na zhalost vechina tutoriala pokriva upravo ovaj pochetnichki dio, a ostatak je pisan za nuklearne fizichare koi i popis namirnica za kupovinu pishu kroz jednadzhbe i formule. Ono shto nedostaje je gradivo srednjeg nivoa poznavanja i poveznica izmedju osnovnih informacija i raketne injzhinjerije.

Strpljivo chekam da FM dodje na red, a do onda (josh jednom) potpuna podrshka na ovoj odlichnoj ideji, trudu autora i nesebichnom raspolaganju znanjem.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules