|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]() Krenuli smo sa pisanjem ozbiljnih i veoma korisnih tutorijala na portalu...Za pocetak, nas stalni clan i moderator boggy je za vas napisao jedan veoma ekspeditivan, sazet i veoma koristan tutorijal u vezi akustike malih prostorija.
http://www.rumski.com/index.php?categoryid=24 Ovih dana cemo pozvati i nekoliko stalnih clanova i ponuditi im posao pisca i saradnika rumski foruma, a na konto njihovih dosadasnjih veoma korisnih pisanija (zalaganja i truda), te ovim skrecemo paznju i apelujemo da svako ko zeli postati "neko i nesto" na rumskom, u pozitivnom smislu (i za to obavezno biti nagradjen) treba biti samo malo aktivniji, kako bi bio primjecen (i najbitnije, moze biti potpuno nov clan, znaci junior)... Last edited by diviner; 17-09-2006 at 10:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Psiho
|
![]()
Odushevljeno pozdravljam ovakvu ideju. Smatram da bi ovakav pristup temama bio daleko konstruktivniji nego diskusija kroz forumske teme. Bilo bi super kad bi se vishe tema moglo pokriti na ovaj nachin.
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
Ovih dana cemo pozvati i nekoliko stalnih clanova i ponuditi im posao pisca i saradnika rumski foruma, a na konto njihovih dosadasnjih veoma korisnih pisanija (zalaganja i truda), te ovim skrecemo paznju i apelujemo da svako ko zeli postati "neko i nesto" na rumskom, u pozitivnom smislu (i za to obavezno biti nagradjen) treba biti samo malo aktivniji, kako bi bio primjecen (i najbitnije, moze biti potpuno nov clan, znaci junior)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]() Postavljen tutorijal namjenjen aranziranju nesto ozbiljnije muzike (Orkestracija), pisan od strane naseg supermoda Anite:
http://www.rumski.com/index.php?categoryid=30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Evo ja svecano obecajem da, kad se malo sredim i dodjem sebi, cu napisati neki tutorial! Ljudi nemojte zamjerit, nisam bas redovit zadnje vrijeme. Ozenio se, selio u novi stan (bez interneta jebemu!!), natezem se s radnicima po stanu, u studiju zavrsne radove radim, s bendom puno obaveza... sorry! Al moj ce se zivot sredit (ili cu pravo u ludnicu)!!! Onda cu napisat jedan tutorijal koji mi se duze vrijeme mota po glavi!!
![]()
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]() Postavljen odlican kejkz-ov tutorijal pisan za apsolutne pocetnike, zeljene znanja o sintezi zvuka...Kejkz-ov nadasve originalan pristup pisanja tutorijala (direktno obracanje), ozbiljan, potkrepljen slikama i nadamo se uskoro zvucnim primjerima, veoma zanimljiv za citanje, obavezuje nas da ga za ulozeni trud dodatno nagradimo
![]() ![]() http://rumski.com/index.php?categoryid=31 Hvala kejkz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Jooj, kad vidim kako se kejkz lijepo potrudio, sve mi je bad sto je moj zbrckani tutorial tamo. SRedit cu ga, obecajem. Cim izadem iz "ludnice" (srecom tu imaju internet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Strpljivo chekam da FM dodje na red, a do onda (josh jednom) potpuna podrshka na ovoj odlichnoj ideji, trudu autora i nesebichnom raspolaganju znanjem.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Recenzije na portalu | diviner | Obavestenja | 15 | 19-05-2010 10:02 PM |
Novo na Portalu | dr.Ru | Obavestenja | 13 | 27-11-2004 09:18 PM |