![]() |
Tutorijali ali o sviranju
Uvijek smo nekako pominjali tutorijale u vezi produkcije i sl.
Dobro bi bilo ako neko ima ili zna neki link za DL nekih knjiga za ucenje gitare, bubnjeva, klavira i ostalih instrumenata. |
|
a neshto za klavir???
|
Klavir
Interesuje me da li ste uspeli da pronadjete nesto od tutoriala za klavir i meni su neophodni?
|
Bez dobrog profe - zaboravi!
|
Ako nema? profesora za glazbu koja te interesira, nabavi snimke i skidaj sam. To je dobar put za u?i u neki stil. Kod ku?e imam barem pet skripti za jazz pijaniste i skladatelje a vi?e sam nau?io od Oscara Petersona nego od svih njih zajedno. KNJIGE SU PISALI ANALIZIRAJU?I GLAZBU A NE OBRATNO. Zato skidaj!!!
Olak?avaju?a okolnost su i dana?nje ''Time corection'' funkcije u WaveLabu i Cubaseu koje ti mogu uvelike usporiti komad a da mu ne promjene pitch. |
Ja sam ucio klavir u skoli,a moje misljenje je da kad naucis kako ne treba,treba puno vise vremena da to ispravis,pa da naucis kako treba,neko da u startu postavis dobar kamen temeljac.Sto se tice knjiga,nije ih lako naci,a ja nisam kod kuce,pa ne mogu vam posaljem neku,a ako dodjem do neke,javicu vam,i stvarno nema nista bez profesora.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:54 PM. |