|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
treba mi mala (2-3 oktave), lako prenosiva. koja je dobra?
hvala na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
U tom cenovnom rangu,mislim da su Edirol najbolje klavijature.Pogledaj PCR 30(32 dirke-180 EUR)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Lekic
|
![]()
Roland PC MKII
NJih imas samo polovne a OK su .. mozes naci i za 120 eur |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
dobra je ova edirol PCR 30. gde mogu da je kupim? jel je neko koristio? jel valja?
hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam samo cuo da je najbolja u tom rangu-mnogi koji su probali Edirola,Evolutiona,i Radiuma su se definitivno odlucili za Edirola prvenstveno zbog dobrke konstrukcije(Edirol je Rolandova kompanija)kao i kvalitetnih dirki.Ima dobre dirke(nisu sundjeraste nego imaju redovnu osovinu sa oprugama kao kod skupljih klavijatura) ima dosta knobova i slajdera kao sto si i sam primetio,kao i dugmica kojima mozes dodeliti bilo koju midi poruku.Trebalo bi za koju nedelju da uzmem PCR 80(61 dirka).Niko se nije zalio na Edirola do sada-to ti je dovoljan razlog da ga kupis.
http://www.zzounds.com/productreview--EDIPCR30 Unesi u google ovo:edirol pcr forums kvr i naci ces na kvr-vst forumu informacije koje te interusuju. Samo u kvr-om search uneses edirol pcr i izbacice ti sve topice vezano za edirola |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
http://www.studiologic.net vidi ovu stranu FATAR je po meni najbolja midi klavijatura u odnosu cena-performanse.Toplo ti preporucujem TMK-88 cena mu je oko 260 eura.POZDRAV
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
M-audio Oxygen-8 146EUR
25 full dirki 8 knobova instalacija bez problema
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koju klavijaturu? | Danny Lou | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 02-10-2009 01:39 PM |
Koju akusticnu gitaru da kupim? | disco violence | Gitarska Produkcija | 20 | 04-05-2008 12:07 AM |
Pomoc!!! Koju klavijaturu da kupim? | TrinitY | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 10-06-2007 08:45 PM |