|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ton magistar
|
![]()
je, je. hvala ti. 8)
skinu san ga ima nekoliko dana i sad napokon sve radi. ja nisan ima problema sa gigon nego sa onin njegovim browserom u kojemu se nista nije vidilo. sto se tice importiranja gige, ne virujen da su ista popravili, ali provat cu, pa cu dat izjavu pod prisegom (zakletvom) ![]() iden bas probat importirat giga rhodes. ![]()
![]() |
#3 |
ton magistar
|
![]()
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
napokon ![]() ma, u svakemu dosadasnjemu updateu je pisalo da su rijesili import gige, ali bi kod velikih programa uvik razjeba lajere. sad NAPOKON konvertira 100%!! zvuci potpuno isto ko i giga ![]() jebate, kako sa sritan radi ovega. ovo cekan otkad san presa sa win98 na xp ![]() ![]()
![]() |
#5 |
ton magistar
|
![]()
je. svaka cast. 8)
ja san reka da "nisan ima problema sa gigon" jer san to smatra nerjesivim problemon i sasvin normalnin. mislin, da kad izdje novi giga, da ga necu ni instalirat. mooozda ga cisto iz znatizelje, malo prodjen kroz prste. :roll:
![]() |
#6 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
jebate, to se sigurno preko jedne oktave minja sampleovi, odnosno nacin sviranja - nesto slicno ko sto ima onaj steinbergov gitarista? ako su to napravili, onda je to kraj svita?! tako bi trebalo rijesit i braseve i sl.
![]() |
![]() |
#7 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
edit: sve to se koristi i u drugim semplovima (brass, perkusije, itd...) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
ton magistar
|
![]() Quote:
jebate, stvarno cu morat pocet citat manuale ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() pa to je i jedini razlog zasto sam ih trazio...sada mi je beskoristan pored Vienne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Keyswitch je upravo to (one roze tipke).
Znaci, nekoliko tipki koje su izvan registra instrumenta kojeg koristis i onda npr. imas - spiccato, sttacato, tremolo, pizzicato, vibrato, non-vibrato...... Poanta koju sam zeljela reci - da se keyswitch relativno lako isprogramira u giga instrument editoru. Ja to redovito radim za sve svoje instrumente. Spojim nekoliko potrebnih da bi na kraju dobila sve artikulacije pojedinog instrumenta koje trebam. Posebno je dobro staviti potrebne artikulacije na tipke, a na mod wheel layer staccato (kratkih) nota. Moze se programirati i breath controller tako da sa svim tim zajedno.... odlicno. Samo se to svo silno pomicanje naknadno snimi kako ipak nemamo cetvero ruku...... Znaci, nije vienna karakteristicna po tome, ona jednostavno koristi tu opciju. Ako vas zanima kako se to programira, rado cu objasniti. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
KONTAKT | Ad Fines | Audio Software | 13 | 07-05-2004 12:17 PM |
pulsar 2?Sandro? | dvuckovic | DSP forum | 12 | 30-11-2003 09:26 PM |