|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Ocekujem da mi stigne Pulsar 2, ima li nekih specificnosti koje treba podestiti u Nuendu 2?
Creamware znam jod od triple DAT-a(ISA verzije), probao sam LunuII, i strasno me nervira njemacka koncepcija GUI i samog interfejsa. E, sad, kako to sve otprilike ide u Nuendu 2, sto treba podesiti u SFP(ako je uopste koristis),ima li problema sa NForce2, i sve ostalo so ti nije dosadno da opises... THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ton magistar
|
![]()
nisam radi na NForce2, ali mnogi je koriste i nema problema - radi ko sat.
ako si proba lunu, onda znas princip. sa pulsarom je potpuno sve isto. software (SFP) je potpuno isti, samo sto sa pulsarom dobijes par instrumenata i efekata vise. bitno je da napravis odgovarajuci projekt u sfp-u sa asio devicesima i da u nuendu odaberes asio scope drivere, sve ostalo su nijanse. kad montiras pulsara, onda cemo korak po korak sto ti ne bude jasno. ima nas dosta creamwareovaca na rumskom. nista ne brini ![]()
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
OK, stari, puno hvala.
Nisam ja bas toliko fresak u ovome (guslam ja od Atarija ST), tako da slobodno mezes ic u detalje ![]() jesi imao prilike da nedje probas ovaj tasca FireWire(1814-tako nesto se zove).Ta me spava interesuje, najvise zato sto mi fali dobar kontroler, a i mislim, ako je po tascam standardu, ne bi trebalo ni da je zvuk los.Vidjecu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]()
ne sekiraj se dvuckovic...pulsar ti je koncepcijski slican ili isti Luni ....softwer koji dobijes je apsolutno isti samo da znas da Asio namestis u Nuendu kao sto Sandro rece citav projekat da ti bude odgovarajuci za pocetak rada u Nuendu....znaci postavis recimo ASio2 source recimo 16 kanala...Asio dest..2 kanala su meni dosta..mozes i vise...seqencer midi source za sve automatizacije i instrumente koje budes otvorio u pulsaru...wave source 24bitni obavezno kojim ces imati poseban kanal za preslusaavanje waveova koji nisu usko vezani za projekat...znaci trazis li nesto itd..tu ti je wave source...i wave24bit destination koji ce ti biti za monitoring ili za snimanje nekih kanala ili citave pesme...u principu nabacano napisano ali to je to...uhhh i zaboravi mixer koji ce ti biti znaci izmedju Source-ova i destinationa...
![]() |
#5 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
sa pulsarom neces imat problema. neznan sto bi ti vise pametno reka. ako zatreba ekipa je spremna pomoc uvik. moja smejna je do 24.00, onda je eon je do 03.00, a zatim idekius nastupa od 03.00 do 09.00. btw: idekus je 2 smjene po kazni ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
OK, onda vi dodjete nesto kao Creamware support
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Mason
|
![]()
Na ovom sajtu postoji Creamware team koji se stara o uzvisenim i superiornim bicima koja koriste cw kartice
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
|
![]()