|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Preporučite mi kvalitetno napajanje od 500w,za neku razumnu cifru,a u taj deo hardvera se slabo razumem.po?to mi je prethodno crklo.Hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Neko Chieftec ili CoolerMaster ce biti sasvim ok... Nezahvalno je davati preporuke za nesto sto menjaju svaki dan (mainstream modele kao i unutar istih modela komponente na hardware nivou). Sve ti do dodje "na sta naletis" a svako bi trebalo pristojno da radi za nekih 30-40 eura...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Slazem se sa divinerom,nikako ne uzimaj lc power i te sumnjive marke..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]()
LC Power bas i nije sumnjiva marka, osim ako se ne radi o njihovim zaista najjeftinijim napajanjima (tipa 420W i ispod). Od ovih jacih 500W pa na gore, nikada nijedno nije crklo, barem sa onim sa kojima sam ja imao dodir (cuveni LC 5550, 6550 itd). Ali je i kod njih prisutna ta varijabilnost i to da stalno nesto menjaju od modela do modela...+ LC Power ima napajanja iz Metatron serije, koji su veoma dobro kotirani i hvaljeni i spadaju medju vrh napajanja koja izmedju ostalog koriste i hardcore gejmeri...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Naj bolji su ti,
veoma strucni saveti tipa neuzimaj LC nikako! A ta firma provereno pravi bolja napajanja od recimo Chiftec-a. Evo ti pa pogledaj neke karakteristike, a sa ovom tabelom (bave se ljudi time) ces naci sve sto se proizvodi na planeti. http://www.plugloadsolutions.com/80P...?id=110&type=2 Last edited by LACKY; 24-10-2013 at 04:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
+1 LC power!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
diviner koje bi napajanje ti preporucio kad su u pitanju lou noiz varijante? sa kojim konkretno si imao najbolja iskustva a da se mogu poruciti kod nas za neke pristojne novce?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ja imam Cooler Master Silent Pro M2 negde od maja i za sad sam potpuno zadovoljan... Kad je mi je soba poptuno zatvorena cuje se blagi sum, inace je gotovo neprimetno. Spakovano je u Cooler Master Silencio 650.
Zeleo sam Seasonic, neki od modela gde se ventilatori uopste ne ukljucuju do npr. 250-300W (sto ja ne mogu da prebacim), ali nema ih vise kod nas... U principu, uvek moze bolje, ali ovaj sad nivo suma mi nikako ne remeti san ako ostavim PC ukljucen, itd, itd. To je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ja uvjek kuler master u zadnjih par masina. Boca!
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Cooler masteri (oni jeftiniji) umeju da budu preglasni posle duze upotrebe. Silent pro je super ali je dosta skuplji. Ja imam OCZ stealthXstream i prezadovoljan sam. Posle 3 godine rada uopste se ne cuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
preporučite bluza | balthazaar | Razno | 17 | 01-05-2009 09:41 AM |
Rado bih ovo preporučio : | alfom | Audio Software | 0 | 28-01-2009 11:18 AM |
Koju radnu stanicu preporučujete? | tukoje | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 26 | 28-12-2007 07:30 PM |
Koji program preporučate? | Daddy_o7 | Audio Software | 10 | 14-06-2006 11:57 PM |
KAKO SE KVALITETNO ODMORITI od glazbe? | ANITA | Razno | 48 | 03-12-2004 01:03 AM |