|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Lociranje pojedinih instrumenata u mixu je prilcno cujno i veoma utice na cistocu i prodornost miksa.. primetio sam da pomeranje instrumenata panovanjem ne daje iste rezultate (osim u ekstremnim krajnje l/r pozicijama) kao neki miksevi koje sam slusao. Kod njih se instrument cuje na sredini napr levo a skoro ga uopste nema na desnoj strani? Kako se to postize , to suzenje na jednoj strani? ima li neki plug in za to?
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
pa na primer moglo bi biti da je traka levo a reverb ili delay desno i da postoji uz to josh neka traka skroz levo da bi se relativno njoj ovo chinilo blize sredini...
|
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Mislim da nije. Bolje je.
#7 |
Pro Member
|
![]()
Aj i nama objasni...
![]() Last edited by silicon science; 19-05-2013 at 05:42 AM. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Analogni mix... Analogni mix... eto razloga za?to se velike konzole i danas prodaju za dobru lovu da nije tako, svi bi isključivo radili 100% u softveru a konzole bi cigani rezali za ?eljezo... e da...i ti jebeni Lexiconi... ![]()
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Naravno da nije zvaka...
evo, kao demo, snimio sam zvuk koji je sirok u centru, zatim pomeren levo? -45o, onda suzen... tako suzen prosetan na suprotnu stranu +45o pa onda opet prosiren... radi masina, interesuje me plug... ![]() Last edited by nikolaivanic; 20-05-2013 at 01:10 AM. |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ja to dobijam waves imager-om i revb a i clasic delay.a razmisljam mozda mondomode kada bih probao,sa njim da fokusirash ugao a imagerom da ga vretikalno i horizontalno okrecesh..
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sirina snimka, sto kazu vecina kako? | branoy | Audio Software | 30 | 25-03-2013 03:25 PM |
Početničko pitanje o miksu | disco violence | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 15-08-2012 06:58 PM |
Stereo sirina | Ngino | Audio Produkcija - Osnove | 24 | 20-10-2011 07:46 PM |
Koji Eq za gitaru koristite u miksu? | disco violence | Gitarska Produkcija | 28 | 05-08-2009 04:24 PM |
Problem u miksu | nESbo | Audio Produkcija - Tehnike | 44 | 18-10-2006 08:47 AM |