|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Koristi netko to čudo za rad?
ako koristi, molio bi da napi?e dojmove.. tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
puno ljudi ga koriste...ali treba da mas na umu da nije svemoguca masina! 20-30 traka sa plugovima je realno (vise ako radis freeze..) Treba pazljivo sa izborom audio interfejsa zbog (samo jednog) firewire ulaza - zato sto ti treba i external hard drive za najbolje rezultate... Interfejs koji ima neki hub, je pozeljan..imas na webu puno da citas - vise nego sto ti na Rumskom moze neko kazati...
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
tnx DaBear,
![]() ova informacija mi je sasvim dovoljna. to da ljudi rade na njemu. 20 traka mi je otprilike dovoljno. ako moze da provuce jo? koju onda i vi?e nego dovoljno. moje računalo koje sad koristim nema ?anse da to odradi. zaledjen je non stop, izludjuje me |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da ti je iplativija ruDaw one opcija (ako zelis OSX) ...
Mini je cool ali to je mobilna platforma. Nista nije jaci od mog macbook-a a kad malo uposlis CPU nije bas toliko zivahan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ja ga koristim u kombinaciji sa Logic Pro 9.1.5 softverom i mogu ti reci da je odlican i 100% stabilan. Nikakvih problema nemam ni sa veoma kompleksnim kompozicijama sa 60-tak kanala gde koristim mnogo virtuelnih instrumenta, Kontakt 4, Space Designer reverbe, Waves 8, Izotope Master suite i gomilu drugih plug-inova koji nisu Apple-ovi. Topla preporuka, jer ipak su najjeftiniji Mac racunari a pruzaju mnogo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mini XLR | predrag7 | Computer Hardware | 7 | 16-10-2008 09:23 PM |
mini clip | alcohol | Promocija radova | 0 | 16-04-2005 04:48 PM |
Apogee Mini ME | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 41 | 29-12-2004 12:14 PM |