![]() |
Mac-mini
Koristi netko to čudo za rad?
ako koristi, molio bi da napi?e dojmove.. tnx:) |
Re: Mac-mini
Quote:
puno ljudi ga koriste...ali treba da mas na umu da nije svemoguca masina! 20-30 traka sa plugovima je realno (vise ako radis freeze..) Treba pazljivo sa izborom audio interfejsa zbog (samo jednog) firewire ulaza - zato sto ti treba i external hard drive za najbolje rezultate... Interfejs koji ima neki hub, je pozeljan..imas na webu puno da citas - vise nego sto ti na Rumskom moze neko kazati... |
tnx DaBear, :)
ova informacija mi je sasvim dovoljna. to da ljudi rade na njemu. 20 traka mi je otprilike dovoljno. ako moze da provuce jo? koju onda i vi?e nego dovoljno. moje računalo koje sad koristim nema ?anse da to odradi. zaledjen je non stop, izludjuje me |
Mislim da ti je iplativija ruDaw one opcija (ako zelis OSX) ...
Mini je cool ali to je mobilna platforma. Nista nije jaci od mog macbook-a a kad malo uposlis CPU nije bas toliko zivahan. |
Ja ga koristim u kombinaciji sa Logic Pro 9.1.5 softverom i mogu ti reci da je odlican i 100% stabilan. Nikakvih problema nemam ni sa veoma kompleksnim kompozicijama sa 60-tak kanala gde koristim mnogo virtuelnih instrumenta, Kontakt 4, Space Designer reverbe, Waves 8, Izotope Master suite i gomilu drugih plug-inova koji nisu Apple-ovi. Topla preporuka, jer ipak su najjeftiniji Mac racunari a pruzaju mnogo...
|
All times are GMT +1. The time now is 09:39 AM. |