|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Na primer, imam koncert, mali bend kog trebam snimiti uzivo po kanalima radi dalje obrade.
Imam recimo neki mikser tamo "tezgaroski" koji nema firewire nema nista, ono klasicno, mic/line input, insert i mozda po koju grupu na njemu (recimo ovako nesto http://www.directproaudio.com/images...66cx-large.jpg ). I imam audio interface, sa recimo 8 ins i 8 outs. Hipoteticki receno da ce bendu trebati 8 kanala, jel vi te kanale saljete prvo u interfejs pa odatle svakom dodelite poseban out pa saljete u mikser za live miksanje ili pak u mikser pa preko insert-a u interface, pa out-ima iz interfejsa nazad u mikser (ako je ovo uopste moguce sto sam napisao :S ) ili nesto slicno, ili skroz nesto trece? Hvala unapred ![]() Znaci imam 8 izvora zvuka sto mikrofonskih sto linijskih Neki low budget mikser bez digitalne konekcije i Interfejs sa 8 ins i 8 out. Kako postaviti da sve to svira a i da se snima po kanalima u isto vreme? Last edited by Jan; 03-12-2010 at 04:43 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetnicko pitanje za ProTools | Domestos | Audio Software | 16 | 31-05-2009 04:51 AM |
Cubase/Nuendo - pocetnicko pitanje | Gianfranco | Audio Software | 3 | 09-05-2009 07:35 PM |
Multitrack za live playback... Koji? | zZaXx | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 19-05-2008 01:44 AM |
Pocetnicko pitanje: snimanje i mikrofoni | octoechos | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 24-03-2008 05:35 PM |
Anegdote sa snimanja , koncerata..... | OFF | Razno | 52 | 24-03-2007 11:49 PM |