|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Ovo staro sokocalo na kom mi je net... P3 (coppermine 1 ghz) ,win xp, mozilla...
I sad, ja odlucim da update-ujem flash, stalno mi je pucketao utube, ne retko zapinjao itd... Iako nikad ne update-ujem nista od ovih stvari i znam za staro pravilo, ako radi, ne draj... Jbg, polakomio se i update-oujem flash player, u nadi da ce raditi lepse... Eh... Odradim ja to, sve cool... Leti Utube, ludilo,brzi za 50%... ...i nema slike,videa! pojavi se onaj supcic,sto se vrti da kao ucitava, freezeuje i to je to... Ton ide normalno i brzo se ucitava dole na timeline-u... Probao da preinstaliram, prvo flash, pa shockwave,pa i mozillu i sve isto... Ali to nije sve...! Sad skontam da Utube, kad je embedovan, ovde na forumu - RADI!!! Kad sam na Utube...nece..~! ![]() Wtf??!?!? Ima li neko ideju...???
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Probaj instalirati neku od poslednjih verzija drajvera za graficku koja je u toj makini.Istu pricu sam imao na starom kompu,grunuo sam neku od poslednjih verzija drajvera za gf2 umesto sistemskih i ponovo je sve prosljakalo,identican probem je bio u pitanju.
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 11-03-2011 at 08:46 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kapacitet Flash memorije Fantom G | Nemania | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 23-11-2010 10:33 AM |
Grandmaster Flash - The Message= koji synth ?? | ugljesa | Razno | 13 | 24-12-2009 03:31 PM |
prljavi podrum interracijalna UTube kolaboracija | InsaneEyes | Promocija radova | 0 | 14-12-2009 09:56 AM |
Pitanje u vezi flash kartice za korg pa80? | sadux | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 19-10-2006 05:40 PM |
Pitanja o flash kartici za Pa-80 | bobby55 | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 28-06-2005 04:20 PM |