|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Treba ovih dana da kupim korga pa80,i koliko sam citao ovde na forumu prava stvar su semplovi koji se nalaze na flash-u..
Koliko sam obavesten ona je negde oko 150 eura jos i ima 8MB.. Sad me zanima posto sam procitao da pa80 ima hard disk,da li je neophodna kupovina te kartice,ili ja mogu to da presnimim od nekog drugog i prebacim na njen hard disk i da vucem odatle semplove,a samo da se posluzim karticom.. hvala unapred,sadux! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
Gde je neznanje sreca,glupost je biti mudar ![]() Last edited by statusband; 14-11-2005 at 02:21 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
pa znam,a kad ih stavim tamo,jel mogu da ih prekopiram na hard(ako ga imam) pa da odatle vucem??Zar je bitno da li je na flashu ili hardu..
Meni treba dobra bas gitara i bubanj,da li moze to da stane na ovu od 8mb? I sta je sa onom od 16MB,da li radi na njemu,i kakva su iskustva? Last edited by sadux; 15-11-2005 at 01:54 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
ajte molim vas pomozite mi,mnogo mi je vazno,posto ovih dana moram da kupim klavijaturu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Flash moras kupiti ako zelis koristiti semplove na PA80! Jer ti on na neki nacin radi kao RAM memorija...
Dakle, na hardu mozes da drzis semplove, ali kada ih prozivas moraju biti na Flash karti! Naravno hard je neophodan ako si fajlas a ne zelis vuci ranac disketa! Flash od 16 zaboravi, jer Korg ne preporucuje jos uvijek tako nesto na svom sajtu (OS 3.0.6 ga ne podrzava)! Jedino ako zelis napraviti problem pa da malo hakerises! Pozdrav!
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
aha ok,to mi nije bilo jasno..on ga gleda kao ram...ok...
ali to je poslednja verzija OS-a,ja kad je budem kupio nadam se da ce biti predhodna verzija,koja koliko sam cuo podrzava taj flash od 16... Kartica od 8MB je 100e,a to mi je nekako malo da ubacim kvalitetne semplove basa i bubnja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Ni jedan operativni sistem za PA80 ne podrzava Flash od 16MB!
Ako hoces ekstra bubanj onda daj 150EUR za Real Drum karticu i zavrsi posao! A onda ti Flash ostaje samo za solo zvukove! Mada, aranzer je aranzer... Ne kupuju ljudi dzaba LE za solo klavijaturu!
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
pa pazi.meni tako reci i ne treba klavijatura za solo,kapiras?
![]() Meni treba dobar aranzer,a to podrazumeva:dobar bas,i dobar bubanj pre svega.. A za karticu nisi u pravu,svaki OS prepoznaje od 16MB flash,osim ovog najnovijeg..Inace u Nemackoj se prodaje,gde je i napravljena za korg pa80 kao prosirena i kosta oko 200e.. A to za Real Drum karticu sad prvi put cujem,ja sam mislio da je to u sklopu same klavijature i da on to ima ugradjeno u sebi.. Jel ona isto ide gde i flash ili sta? Last edited by sadux; 18-11-2005 at 10:24 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Znaci jel moze,ako kupim recimo karticu Real Drum,da na 8 MB stane dobar bas i gitara?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|