![]() |
Utube, Flash, Win pomoc...?
Ovo staro sokocalo na kom mi je net... P3 (coppermine 1 ghz) ,win xp, mozilla...
I sad, ja odlucim da update-ujem flash, stalno mi je pucketao utube, ne retko zapinjao itd... Iako nikad ne update-ujem nista od ovih stvari i znam za staro pravilo, ako radi, ne draj... Jbg, polakomio se i update-oujem flash player, u nadi da ce raditi lepse... Eh... Odradim ja to, sve cool... Leti Utube, ludilo,brzi za 50%... ...i nema slike,videa! pojavi se onaj supcic,sto se vrti da kao ucitava, freezeuje i to je to... Ton ide normalno i brzo se ucitava dole na timeline-u... Probao da preinstaliram, prvo flash, pa shockwave,pa i mozillu i sve isto... Ali to nije sve...! Sad skontam da Utube, kad je embedovan, ovde na forumu - RADI!!! Kad sam na Utube...nece..~! :D Wtf??!?!? Ima li neko ideju...??? |
Re: Utube, Flash, Win pomoc...?
Probaj instalirati neku od poslednjih verzija drajvera za graficku koja je u toj makini.Istu pricu sam imao na starom kompu,grunuo sam neku od poslednjih verzija drajvera za gf2 umesto sistemskih i ponovo je sve prosljakalo,identican probem je bio u pitanju.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:34 AM. |