|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Momci su i ovaj put standardno odlični. Pesmica je lepa. Na ovim prostorima fali ovakve muzikice.
Sve najlepše,pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
vokal mi se jako dojmi, kao i mix u celini. Bubanj je kucan? Bfd2?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
1. Mix odlican,vokal odlican.
2. Bubanj... ...odlican sound, ali aranzman bubnja je jako bazican, ne bubnjarski... 3. Gitarski solo sound - jeftin pc "zoom 503" sound...mada to sad svi koriste za taj pop tra-la-la... Odlican rad, lepa pesma..!
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Iako sam ucestvovao u snimanju i miksu pesme... jako mi se svidja (privatno) muzika koju ovaj bend svira, mnogo vise od bendova koji su danas popularni i koji sviraju (vrte pare) ovde i onde... pesme su po mom subjektivnom misljenju mnogo bolje iskomponovane i izaranzirane (nema primesa radio Teherana), ima zanimljivih delova... svirackih virtuoznih momenata al sa ukusom... Mislim da bi bend sigurno uradio nesto vece kad bi se bolje izpromovisao, al kako? Pozdrav!
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Hvala na komentarima, raduje me sto su uglavnom pozitivni sto znaci da smo na pravom putu i muzicki i tehnicki
![]() Bubanj je Superior Drummer 1 (onaj na 9 dvdjeva) DW komplet, ritam gitare su Prs SC250 u Valve king-a, a solo je Vox Tone lab... Naravno nisam ni ja najsrecniji svojim zvukom, ali Boze moj, radi se na tome ![]() Drago mi je da Vam se uglavnom pesma svidja, sto je valjda i poenta svega... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
zasto uvek nesto jebe | nav | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 22-08-2010 02:30 PM |
Farenhajt - Neko da te zavoli, pop/rok | Mitjovan | Promocija radova | 2 | 27-04-2010 05:08 PM |
Farenhajt - Jutro | Mitjovan | Promocija radova | 3 | 20-12-2009 03:53 PM |
Kao i uvek nesto interesantno od mene :) | AcaHari | Tutorijali | 1 | 07-04-2007 09:24 PM |