![]() |
Farenhajt - Jos uvek, pop rock
|
Re: Farenhajt - Jos uvek, pop rock
Momci su i ovaj put standardno odlični. Pesmica je lepa. Na ovim prostorima fali ovakve muzikice.
Sve najlepše,pozdrav |
vokal mi se jako dojmi, kao i mix u celini. Bubanj je kucan? Bfd2?
|
1. Mix odlican,vokal odlican.
2. Bubanj... ...odlican sound, ali aranzman bubnja je jako bazican, ne bubnjarski... 3. Gitarski solo sound - jeftin pc "zoom 503" sound...mada to sad svi koriste za taj pop tra-la-la... Odlican rad, lepa pesma..! |
Quote:
Iako sam ucestvovao u snimanju i miksu pesme... jako mi se svidja (privatno) muzika koju ovaj bend svira, mnogo vise od bendova koji su danas popularni i koji sviraju (vrte pare) ovde i onde... pesme su po mom subjektivnom misljenju mnogo bolje iskomponovane i izaranzirane (nema primesa radio Teherana), ima zanimljivih delova... svirackih virtuoznih momenata al sa ukusom... Mislim da bi bend sigurno uradio nesto vece kad bi se bolje izpromovisao, al kako? Pozdrav! |
Hvala na komentarima, raduje me sto su uglavnom pozitivni sto znaci da smo na pravom putu i muzicki i tehnicki :)
Bubanj je Superior Drummer 1 (onaj na 9 dvdjeva) DW komplet, ritam gitare su Prs SC250 u Valve king-a, a solo je Vox Tone lab... Naravno nisam ni ja najsrecniji svojim zvukom, ali Boze moj, radi se na tome :) Drago mi je da Vam se uglavnom pesma svidja, sto je valjda i poenta svega...:) |
All times are GMT +1. The time now is 07:40 AM. |