|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Bio sam ubedjen da sam postavio pesmu ovde vec, ali nisam nashao temu na searchu...
![]() ![]() Anyway, singl mog benda, pop rok, kucna produkcija, mixano na Adam A7, Superior 1, Rode mic itd.... Muzika, aranzman by ja, text zajedno sa pevacem... Znacili bi neki komentari... Pozz ![]() www.myspace.com/farenhajt |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Meni je ovo skroz korektno, koliko moze da se cuje preko myspace-a ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ajd mi molim te pojasni malo to za bubanj, mislim da znam na sta mislish, ali daj to malo detaljnije ako moze...
![]() Sto se pevaca tice, jbg, prvo ozbiljnije snimanje mu je to bilo, to je najbolje sto je tada umeo... ![]() Kako ti se cini pesma kao celina? Hvala na komentaru, pozz! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa upravo mi se to i svidja... ima formu, ima radnju, svoje si po mom misljenju odradio, aranzmanski
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Klupskom bendu FARENHAJT potreban klavijaturista. | Mitjovan | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 14-10-2009 05:07 PM |