|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Moze li mi neko objasniti kako se vadi opticki (ADAT) kabl? Iscupao sam ona mala vratasca (poklopce) koja zatvaraju ulaz/izlaz kada se ne koristi. Sada na tom ulazu kada kabl lako ispada napolje! Mislim, radi on ali
![]() ![]() ![]() Postoji li tu neka posebna fora kako se vade napolje ti kablovi? ...ili je cupanje vrata fabricki predvidjeno, nisam citao u manualu?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Ta vrata ne bi trebalo da smetaju, podizu se kada gurnes konektor (a stite od prasine, to im je namena), osim ako ne mislimo na istu stvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Mislimo na istu stvar, i sve je normalno kad hoces da prikljucis kabal ali kada hoces da ga izvadis napolje onda vec tesko ide. Ne mozes da ga iscupas napolje a posle nekoliko takvih vadjenja su mi ispala i ta vrata. Sad se plasim da izvadim kablove iz druge karte posto i tamo isto tako tesko idu a karta nije moja!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]()
Mozda ti kablovi koje koristis imaju malo krutiji, veci obrub (mada bi trebalo da je to po standardu). Ne beri brigu, mislim da ne smeta uopste sto tih vrata nema (osim ako uredjaji stoje u bas bas prasnjavoj prostoriji). Javice se valjda jos neko da ovo prokomentarise.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Izrada Balansiranih kablova | Akcija | Tutorijali | 2 | 10-05-2008 10:24 PM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
Kvalitet optickih kablova? | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 26-03-2005 07:59 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |