|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Po?tovanje! Buraz mi uzima komp za muziku a na moje nagovaranje o RuDaw-u samo odmahuje glavom....bilo kako bilo jedan "lokalni" kompjutorski guru slo?io mu je za 6.456.17 kuna ovu konfiguraciju ,bez monitora-samo tower.
Pa sad me ba? zanima koliko je ova konfiguracija isplativa s obzirom na RuDaw one ili pro? evo popisa iste: 1.MB ASUS AM3 M4A785TDM EVO 2.HDD 750 GB WESTERN DIGITAL 750 AAOS(tako nekako) 3.AMD PHENOM 2 555 BLACK EDITION 2 4.DVD RW LG GH22NSTO SATA 5.VGA ASUS 5770 1 GB D5? 6.DDR3 KINGSTON VALUE RAM 2 X 2048 MB 7.NAPAJANJE CORSAIR 650 W TX PSU 2 8.CHASSIS SILVERSTONE KUBLAI MIDI TOWER 9.KOMPLET W7 EDITION Ako ima kakvih gre?aka za to se ispričavam jer sam popis dobio na malom papiriću s dosta lo?im rukopisom... Ajde sad znam da ovdje ima vrlo stručnih osoba pa mislim da se u va?u prosudbu čovjek mo?e pouzdati ?to se tiće odabira... Ja osobno posjedujem već 1 god RuDaw one i prezadovoljan sam,a za ovo ne znam koliko se isplati... hvala unaprijed svima! pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
VGA ASUS 5770 1 GB - mozes slobodno uzet slabiju karticu, a ako ce komp sluziti i za igranje onda ok.. NAPAJANJE CORSAIR 650 W TX PSU 2 - ovu konfiguraciju mogu bez problema pogoniti i slabiji modeli Corsaira Ostalo je koliko vidim ok, iako upitna je kompatibilnost svih tih komponenti osim ako ih nije istestirao taj koji je slozio konfiguraciju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ne znam koliko je pametno ici na AMD, vece su sanse za nekompatibilnost kako hardversku tako i softversku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
ok hvala na odgovorima!
ali da li je isplativije da se kupi rudaw one ili dajte neku zamjenu s intel chipsetom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Stavi jaci procesor, slabiju graficku, napajanje 450w, izbaci OS = 500 ?
Eso es todo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Neka kupi RuDaw. Sve isprobano, sve radi ... Nema sta da razmislja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pomoc oko konfiguracije?? | Perra | Computer Hardware | 16 | 18-11-2008 06:47 PM |
Pitanja u vezi kvaliteta sirovog vokal traka B-1 + TU mic100 | cipela | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 07-03-2005 08:55 AM |