![]() |
kvaliteta konfiguracije!
Po?tovanje! Buraz mi uzima komp za muziku a na moje nagovaranje o RuDaw-u samo odmahuje glavom....bilo kako bilo jedan "lokalni" kompjutorski guru slo?io mu je za 6.456.17 kuna ovu konfiguraciju ,bez monitora-samo tower.
Pa sad me ba? zanima koliko je ova konfiguracija isplativa s obzirom na RuDaw one ili pro? evo popisa iste: 1.MB ASUS AM3 M4A785TDM EVO 2.HDD 750 GB WESTERN DIGITAL 750 AAOS(tako nekako) 3.AMD PHENOM 2 555 BLACK EDITION 2 4.DVD RW LG GH22NSTO SATA 5.VGA ASUS 5770 1 GB D5? 6.DDR3 KINGSTON VALUE RAM 2 X 2048 MB 7.NAPAJANJE CORSAIR 650 W TX PSU 2 8.CHASSIS SILVERSTONE KUBLAI MIDI TOWER 9.KOMPLET W7 EDITION Ako ima kakvih gre?aka za to se ispričavam jer sam popis dobio na malom papiriću s dosta lo?im rukopisom... Ajde sad znam da ovdje ima vrlo stručnih osoba pa mislim da se u va?u prosudbu čovjek mo?e pouzdati ?to se tiće odabira... Ja osobno posjedujem već 1 god RuDaw one i prezadovoljan sam,a za ovo ne znam koliko se isplati... hvala unaprijed svima! pozdrav |
Re: kvaliteta konfiguracije!
Quote:
VGA ASUS 5770 1 GB - mozes slobodno uzet slabiju karticu, a ako ce komp sluziti i za igranje onda ok.. NAPAJANJE CORSAIR 650 W TX PSU 2 - ovu konfiguraciju mogu bez problema pogoniti i slabiji modeli Corsaira Ostalo je koliko vidim ok, iako upitna je kompatibilnost svih tih komponenti osim ako ih nije istestirao taj koji je slozio konfiguraciju... |
Ne znam koliko je pametno ici na AMD, vece su sanse za nekompatibilnost kako hardversku tako i softversku.
|
ok hvala na odgovorima!
ali da li je isplativije da se kupi rudaw one ili dajte neku zamjenu s intel chipsetom... |
Stavi jaci procesor, slabiju graficku, napajanje 450w, izbaci OS = 500 ?
Eso es todo :D |
Neka kupi RuDaw. Sve isprobano, sve radi ... Nema sta da razmislja.
|
Quote:
|
Quote:
pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 01:28 AM. |