|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Voah ljudi!
Potrebna je karta koja radi flawless u 48Khz 24-bit modu sa 2 in i 2 out jaka kao crna zemlja. do 500-600e. Da li je to RME i u kojoj kombinaciji, jer su ga oni njemci pravo zakomplikovali? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ja bi ti pomogo ali bi trebo konkretizirati sta ti tocno treba.
Ako ti treba PCI karta sa 2 ulaza i dva izlaza onda ti je dosta RME HDSP 9632. pozz Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
9632 svakako
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
banned
|
![]()
uzmi novu verziju ako imas pcie slot... to bi trebalo biti jos koristnije em bolje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
a koja je nova verzija?
treba nesto sto ce iz mic preampa da prebaci u digitalno kako treba i da radi u sekvenceru bez ikakvih problema na datoj rezoluciji. pored uad-a i powercore-a. kako ste vi zadovoljni sa njom? da li se mora dokupiti onaj breakout kabl ili dolazi u osnovnom paketu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
zadovoljni maximalno, nova verzija je PCI-E, a breakout kablova nema bez dokupljivanja sa XLR-om, već samo sa RCA. Mada proveri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
banned
|
![]()
to radi savrseno, rme i lynx imaju ponajbolje ASIO drajvere za win, neces imati sigurno nikakvih problema, a uzmi i brejk kablove, nece skoditi. za 500 e mislim da ces imati ono sto ti treba! Samo mi sada nije jasno treba li tebi mic preamp ili ne, posto je rme linijska sprava, nema ih...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ne treba mi preamp imam 610 koji daje tako fin i topao zvuk... ![]() Kad se bude narucivalo treba li naglasiti da bude pci-x ili je to vec default? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
banned
|
![]()
ako hoces, PCI-e, onda uzmes ovu:
http://www.rme-audio.de/en_products_hdspe_aio.php a ako hoces PCI, onda ovu: http://www.rme-audio.de/en_products_hdsp_9632.php Ako imas novca i pci-e slot, svakako preporucujem prvu... razlika u ceni je opravdana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Interesuje me da li 9632 ima dva out-a za monitore i jedan stereo za slusalice?
Citao sam o njoj, ali iskreno ovo nisam skontao... I ako sam dobro shvatio BO kabl moram da dokupim da bih imao xlr ulaze i "bananu" za instrumente? Izvinjavam se sto upadam u temu, ne bih da otvaram novu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Uad 2 quad - koju karticu uzeti? | HeatMan | DSP forum | 19 | 15-10-2009 03:25 AM |
Oprema na kojoj radi Timbaland,Dr Dre,Polow da Don i drugi | ugljesa | Razno | 14 | 26-05-2009 12:47 PM |
Koju budzet USB karticu? | Pirate | Computer Hardware | 7 | 29-01-2008 11:01 PM |
Koju zucnu karticu. | dyna | Computer Hardware | 1 | 15-02-2006 01:53 PM |