![]() |
Koju RME Pci karticu i u kojoj kombinaciji?
Voah ljudi!
Potrebna je karta koja radi flawless u 48Khz 24-bit modu sa 2 in i 2 out jaka kao crna zemlja. do 500-600e. Da li je to RME i u kojoj kombinaciji, jer su ga oni njemci pravo zakomplikovali? |
Re: Koju RME Pci karticu i u kojoj kombinaciji?
Ja bi ti pomogo ali bi trebo konkretizirati sta ti tocno treba.
Ako ti treba PCI karta sa 2 ulaza i dva izlaza onda ti je dosta RME HDSP 9632. pozz Denis |
9632 svakako
|
uzmi novu verziju ako imas pcie slot... to bi trebalo biti jos koristnije em bolje
|
a koja je nova verzija?
treba nesto sto ce iz mic preampa da prebaci u digitalno kako treba i da radi u sekvenceru bez ikakvih problema na datoj rezoluciji. pored uad-a i powercore-a. kako ste vi zadovoljni sa njom? da li se mora dokupiti onaj breakout kabl ili dolazi u osnovnom paketu? |
zadovoljni maximalno, nova verzija je PCI-E, a breakout kablova nema bez dokupljivanja sa XLR-om, već samo sa RCA. Mada proveri.
|
to radi savrseno, rme i lynx imaju ponajbolje ASIO drajvere za win, neces imati sigurno nikakvih problema, a uzmi i brejk kablove, nece skoditi. za 500 e mislim da ces imati ono sto ti treba! Samo mi sada nije jasno treba li tebi mic preamp ili ne, posto je rme linijska sprava, nema ih...
|
Quote:
ne treba mi preamp imam 610 koji daje tako fin i topao zvuk... :D Kad se bude narucivalo treba li naglasiti da bude pci-x ili je to vec default? |
ako hoces, PCI-e, onda uzmes ovu:
http://www.rme-audio.de/en_products_hdspe_aio.php a ako hoces PCI, onda ovu: http://www.rme-audio.de/en_products_hdsp_9632.php Ako imas novca i pci-e slot, svakako preporucujem prvu... razlika u ceni je opravdana. |
Interesuje me da li 9632 ima dva out-a za monitore i jedan stereo za slusalice?
Citao sam o njoj, ali iskreno ovo nisam skontao... I ako sam dobro shvatio BO kabl moram da dokupim da bih imao xlr ulaze i "bananu" za instrumente? Izvinjavam se sto upadam u temu, ne bih da otvaram novu... :) |
All times are GMT +1. The time now is 09:21 PM. |