|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Meni moja sinoc upala u dvoriste
![]() MIslim na ovu levo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
najbolje je da je vratis majci, ali ako to nije moguce hrani je glodarima ili bar nekim seckanim mesom..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Samo, nadam se da voli gitare ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
to je losh predznak, znaci ne vracaj je majci, hrani je, ekstra je
![]()
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Vidi, objasnicu ti jednu stvar - bio sam u identicnoj situaciji(cak ima i negde thread na forumu) e sada slusaj pazljivo, VRATI MALU SOVU TAMO GDE SI JE NASAO!!!.
Male sove u odredjenom uzrastu bivaju izbacene iz gnezda i vezbaju pentranje po drvecu. Majka ih nocu motri non-stop i baca im polu-svarene miseve i ostale glodare(pogledaj i sam u tom regionu gde si je nasao naci ces ostatke svega i svacega). Na taj nacin ona ubacuje odredjene enzime koji omogucuju da mala sova vari hranu. Ona koju sam nasao je uginula posle dva dana, isto je jela dzigericu...Najveci fazon je sto sam ja uradio research odmah a moji su bili zapeli " Pa jadna, kako ce sama, pojesce je neki pas..." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
listen to your heart!
![]()
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
mozes da odustanes i da je vratis gde je bila i da zaboravis, a mozes i da se boris ko ludak da je sacuvas, i onda na kraju imas ortaka sovu na ramenu u svako doba dana
![]() ko sto rekoh, listen to your heart, tj - chase the dream ![]()
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Covek ima, nema sta nema | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 11-07-2008 04:13 PM |
Koji monitor-nema svadje, kupljen! | Nemania | Monitoring | 31 | 16-12-2005 06:35 AM |