Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Besh studio koji maskotu nema (: (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=27886)

dawid 01-06-2009 09:24 PM

Besh studio koji maskotu nema (:

2 Attachment(s)
Meni moja sinoc upala u dvoriste :D
MIslim na ovu levo :D

lesha 01-06-2009 09:54 PM

Re: Besh studio koji maskotu nema (:

najbolje je da je vratis majci, ali ako to nije moguce hrani je glodarima ili bar nekim seckanim mesom..

dawid 01-06-2009 09:57 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 247475)
najbolje je da je vratis majci, ali ako to nije moguce hrani je glodarima ili bar nekim seckanim mesom..

Mnogo je visoko gnezdo a majke nema. Ma klopa dzigericu iz ruke ko blesava :D
Samo, nadam se da voli gitare :rotfl:

InsaneEyes 01-06-2009 10:16 PM

to je losh predznak, znaci ne vracaj je majci, hrani je, ekstra je :)

dawid 01-06-2009 10:34 PM

Quote:

Originally Posted by InsaneEyes (Post 247478)
to je losh predznak, znaci ne vracaj je majci, hrani je, ekstra je :)

Nasao sam negde podatak da pojedu dnevno dve trecine svoje tezine. Otkazao sam sva snimanja - odo u lov na miseve :D

milos 01-06-2009 10:49 PM

Vidi, objasnicu ti jednu stvar - bio sam u identicnoj situaciji(cak ima i negde thread na forumu) e sada slusaj pazljivo, VRATI MALU SOVU TAMO GDE SI JE NASAO!!!.
Male sove u odredjenom uzrastu bivaju izbacene iz gnezda i vezbaju pentranje po drvecu. Majka ih nocu motri non-stop i baca im polu-svarene miseve i ostale glodare(pogledaj i sam u tom regionu gde si je nasao naci ces ostatke svega i svacega). Na taj nacin ona ubacuje odredjene enzime koji omogucuju da mala sova vari hranu. Ona koju sam nasao je uginula posle dva dana, isto je jela dzigericu...Najveci fazon je sto sam ja uradio research odmah a moji su bili zapeli " Pa jadna, kako ce sama, pojesce je neki pas...":(

dawid 01-06-2009 11:02 PM

Quote:

Originally Posted by milos (Post 247481)
Vidi, objasnicu ti jednu stvar - bio sam u identicnoj situaciji(cak ima i negde thread na forumu) e sada slusaj pazljivo, VRATI MALU SOVU TAMO GDE SI JE NASAO!!!.
Male sove u odredjenom uzrastu bivaju izbacene iz gnezda i vezbaju pentranje po drvecu. Majka ih nocu motri non-stop i baca im polu-svarene miseve i ostale glodare(pogledaj i sam u tom regionu gde si je nasao naci ces ostatke svega i svacega). Na taj nacin ona ubacuje odredjene enzime koji omogucuju da mala sova vari hranu. Ona koju sam nasao je uginula posle dva dana, isto je jela dzigericu...Najveci fazon je sto sam ja uradio research odmah a moji su bili zapeli " Pa jadna, kako ce sama, pojesce je neki pas...":(

Fora je sto je gomila dece napala sa metlom na ulici u nameri da je ubiju a pre toga ju je napala macka. Sad ti budi pametan..... :confused:

InsaneEyes 01-06-2009 11:25 PM

listen to your heart!

:)

InsaneEyes 01-06-2009 11:32 PM

mozes da odustanes i da je vratis gde je bila i da zaboravis, a mozes i da se boris ko ludak da je sacuvas, i onda na kraju imas ortaka sovu na ramenu u svako doba dana :)

ko sto rekoh, listen to your heart, tj - chase the dream :mase:

dawid 01-06-2009 11:37 PM

Quote:

Originally Posted by InsaneEyes (Post 247486)
mozes da odustanes i da je vratis gde je bila i da zaboravis, a mozes i da se boris ko ludak da je sacuvas, i onda na kraju imas ortaka sovu na ramenu u svako doba dana :)

ko sto rekoh, listen to your heart, tj - chase the dream :mase:

Samo tako...drugacije ne bi valjalo :wink:

All times are GMT +1. The time now is 09:02 AM.