|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Gospodo,
dakle zanima me kako uskratiti komsijama ispod,vibracije iz woofera kojeg jos uvek nemam,ali planiram da pazarim. Da li ga treba postaviti na nesto? Naravno,svestan sam da mogu samo donekle da zaustavim vibracije... Takodje bih vas zamolio da mi preporucite neki woofer,za home slusanje. Uzeo bih nesto kvalitetnije,s tim sto moram da naglasim da je soba omanja. Znam da elektronska muzika zvuci lepse sa njim,ali da li neko ima iskustva sa jazz muzikom... kako to zvuci? Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
od traktora gume
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
da se pitam ja bi poseko sve šume i za ukras postavio od traktora gume!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
o tome ti pričam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]()
Uz bolje woofere dobijes i ono sto je potrebno za izolaciju od poda.
Quote:
Super, ako je dobar woofer, muljavo, ako je los. RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Izvinjavam se sto kasnim sa odgovorom! Nemam konkretnu ideju koliko bih tacno izdvojio. Aj daj neki savet,da nije high end naravno,najbolji odnos cena kvalitet - posto stvarno ne znam nista (sto ne mislim da je razlog za ismevanje,no dobro) Kod mene je problem sto ova prostorija nije akusticki tretirana,a pretpostavljam da je to problem kada se woofer ubacuje u istu. Prosto zelim da povecam kvalitet i intenzitet uzivanja ![]() Sada slusam na HR824,ali sam imao ideju da ubacim woofer a jedan mackie ubacim u drugu prostoriju,gde bih napravio studio i radio na mono-u (znam da neki uspesno rade i tako,ne znam kakvo je vase misljenje o tome) Ovo mi je najprakticnije,jer ovde i mixam a za to mi je dovoljan mono jer su mi druge slusalice. Toliko pitanja... hvala unapred! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Pa hajde da kazemo do 500 eura...
mada se bojim da ces reci da nista kvalitetno u tom cenovnom rangu necu naci. Inace prostorija je manja pa bi se opredelio za neki manji model. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Mono - rulez!!!! A sta mislis da jedan HR824 stavis u jednu sobu, ko sto kazes, drugi u drugu a woofer u trecu? Ili jedan HR kod komsije mozda, da i on moze da slusa...? Lakse ce podneti woofer onda... ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zvučna izolacija prostorije za vje?banje(bubnjeva) | premier | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 21-01-2008 10:33 PM |
Woofer problemi | LORD | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 12-12-2005 10:44 PM |
Improviziranje gluhe prostorije.. | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 20-11-2004 12:24 PM |
Konfiguracija prostorije | File | Dizajn i konstrukcija studija | 36 | 31-03-2004 03:27 PM |