|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Kao sto vidite na slici nece da mi otvori projekat. Kada krene da "ucitava" projekat zaglavi se kod jvm 900 plug-a i tada izbaci saopstenje sa slike. Probao sam da promenim ime, zatim da izbacim taj plug in, pa sam sve plagove izbacio iz vst foldera i na kraju sam nuendo instalirao u drugi sistem. Nista. Ima li neko jos neku ideju posto mi je jako bitan taj projekat?
![]() Desilo mi se to nekoliko puta ali uvek kada je projekat bio otvoren pa sam sejvovao pod drugim imenom i ok, ali sada se desava pri otvaranju i nece dalje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mason
|
![]()
Jel u tom projektu ima friziranih traka?
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Majstore!! Imas vops cim budem svirao u tvom komsiluku!!
![]() Pogledao sam u freeze folder a tamo dva wav fajla od 56 bajta i to bas ta dva gde je taj plug. Hvala puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
kako si reshio? meni je ovo uobichajeno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
pa iako sam unfreezovao te kanale kada sam poslednji put cackao projekat, njemu je nekim cudom ostao podatak da su frizovani i onda se desilo to sto se desilo. Samo sam obrisao ta dva wav filea iz freeze foldera jer sam znao kako se zovu trake koje su imale taj plug a i fajlovi su bili od 50 i nesto bajta (tako da mi je to odmah bilo sumnjivo) i proradilio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mason
|
![]()
To je to
![]()
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
a ako ga nisi unfreezovao? jel pametno brisati?
trenutno sam u frci i moram da zavrshim jednu pesmicu shto pre da bismo snimili spot za nju.. al matrica ne radi.. u matrici su uglavnom audio snimci gitare i bass-a.. i oko 8 vsti-a.. freezovao sam battery, trilogy (koji ide na pochetku pesme), ostadoshe samo ez drummer, kolosus, i saxlab.. ostalo je sve bass i gitara (oko 20ak kanala, i svaki od njih ima emulaciju pojachala i po koju "pedalu", pa ide u grupu di su ostali efekti kompresori sarme i kobasice) i tu sam opet frizovao oko 10ak kanala.. radilo je prekjuche, danas ne radi.. pizdim.. ![]() edit: i meni su tu jvm900ke al mi se zaglavi kod waves RAXx kompresora.. i nece dalje.. a posle petnaestak minuta mi izleti isto ono davidovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Mozes da obrises... u projektu ce da ti javi da fale freeze fajlovi i da kanali moraju da budu unfreeze-ovani, sto nije problem osim ako ti ne zakuca komp
![]() Pozz
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
ma bar da se digne pa cu da vidim shta cu sa njim..
![]() hvala poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |