|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Zanima me da li ima neki vst "noise reduction" ili nesto slicno ili da svaki zvuk smanjim u eq one frkvencije koje mu nisu "glavne". Imam osječaj kad slusam svoje stvari i neki profi ko da mi fali mrvicu čistine. Zanima me na koji način to dobiju.I ima li ko mo?da pri ruci neki link da skinem izotope ozone da malo isprobam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Najbolje da posaljes isecak mp3 stvari koje si radio ..... pa da vidimo sta je problem ....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@ Max: To svima kazes i nikad niko ne posalje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mozda je pogresno snimanje , los odabir instrumenata , greska u mixu .... bilo sta drugo ....... Zato mislim da je glupo davati savete pre nego sto se utvrdi gde je problem .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
najcelishodnije je da "cistis"(filtriras,equalizujes.... ili kako to vec hoces da nazoves )trake dok si jos u mix-u,sve naknadno na gotovoj traci manje ili vise zahteva manje ili vece kompromise.sta te konkretno smara:krckanje,brum,shum,background noise,nedefinisanost pojedinih zvukova.....imas brdo stvari koje mogu da ti zamuljaju konacnu zvucnu sliku.
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Jao sinovac, pa kako misls da ti neko pomogne? Pa nije muzika masinsko pranje belog vesa, pa ti neko od nas preporuci Lenor, i onda ti gace izgledaju kao nove. Nazalost univerzalni prociscivac zvuka jos uvdk nepostoji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Stvarno, siroko pitanje. Jedini siguran sistem ti je dobri mikrofoni u dobroj prostoriji preko dobrog predpojacala i kroz dobru miksetu a uz pomoc vrhunskih konvertora...
Onda porezes ono malo nezeljenih frekfencija, dodas dobar reverb, i..., to je to. Ni vise ni manje, a tako puno. ...jesam li nesto zaboravio?... ![]()
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
zaboravio si da nemash pojma chime se bavi lik, i na kakvu je chistinu mislio.. i da ce ti sad neko reci da ne mozesh tako da dajesh uopshtene savete..
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako "ispeglati" (normalizovati) nivo zvuka u razlicitim wav-ovima pre snimanja na CD | jox | Tutorijali | 2 | 11-08-2009 10:52 PM |
Nema zvuka.. | Inovative_kg | Audio Software | 7 | 06-04-2009 07:28 PM |
kvalitet zvuka | liman021 | Razno | 60 | 24-04-2007 05:02 PM |
Jačina zvuka | balthazaar | Zoran Vračević - Vrač | 34 | 04-10-2006 02:57 AM |
Kako do ovakvog psy zvuka? | alen | Audio Produkcija - Tehnike | 15 | 15-08-2005 10:17 AM |