| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | #1 | 
| Junior Member Join Date: Nov 2007 
				 | 

dakle, jel ima tko? bio bi do neba zahvalan... | 
|  | 
|  | #2 | 
| Pro Member Join Date: Oct 2007 Location: Vrnjacka Banja 
				 | 

Tesko prijatelju ....jedino ako se neki od nasih laborera zvuka nije potrudio da usempluje i obradi sve to...mislim prim, bas primove, kontru , celo , i berede... Ja bi bio zapanjen da to vidim... Uzgred taj tip orkestra svira se najvise u Srbiji, Hrvatskoj, Madjarskoj.....malo manje zastupljeni ali ih ima i u Crnoj gori (Pljevlje, Podgorica), Makedoniji(Kumanovo).... Sumnjam da su stranci ulozili pare da naprave tako nesto Ali sve je moguce mozda se neko javi P.S. imas u Sample Tanku neku baglamu koja lici na tamburicu | 
|  | 
|  | #3 | 
				 | 

E da dok sam svirao nekad u jednom tamburaskom orkestru...cesto su nam dolazili neki narodnjaci koji imaju besne studije i semplove....da iznajme nekog od nasih sviraca da im nasnimi tamburice za neke njihove splacine... Sto ce reci da oni tada nisu imali semplove za to... A sad ko zna? pozdrav | 
|  | 
|  | #4 | 
| Member Join Date: May 2006 Location: Podravina 
				 | 

TKO KA?E DA NEMA. IMAM JA Kamo da ?aljem? 
				__________________ Svi smo mi Grunf   | 
|  | 
|  | #5 | 
				 | Kad se sad nisam slogirao....      | 
|  | 
|  | #6 | 
| Junior Member Join Date: Nov 2007 
				 |  | 
|  | 
|  | #7 | |
| Member Join Date: Jan 2007 Location: Split, Hrvatska 
				 | Quote: 
 ima je tamburice, mandoline, buzuki i jos... mislin da je on to nabavija od nekoga iz slavonije ko je sam sve semplira. al mislin da se to ne moze mirit sa zivin instrumentima i vjerovatno su vas zato zvali da im snimate. ja san bas jucer snima tamburice (a vidija san je jucer prvi put u zivotu) i puno. puuuno bolje zvuci nego programirana bez obzira sta ja uopce nisan vlada tim instrumentom i nisan dobija onaj feeling... | |
|  | 
|  | #8 | 
				 | 

Da kad se setim tu ima hiljadu caka u sviranju   .....koliko nota (istrzaja) u taktu ...gusce ili redje.....pauze  ....uh .....tesko je to usemplovat a da zameni prave.....
		 | 
|  | 
|  | #9 | |
| Member Join Date: May 2006 Location: Podravina 
				 | Quote: Daj neku adresu po?tansku na private. Toga ima 200 mega .Lak?e mi je poslati cd po?tom 
				__________________ Svi smo mi Grunf   | |
|  | 
|  | #10 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2007 
				 | 

Pozdrav . Zainteresiran sam da i meni po?alje? cd na kućnu adresu , ?ta ti u tom slučaju dugujem i u kom formatu su semplovi ? | 
|  | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| preporuka basa | drzox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 07-12-2007 08:50 AM | 
| pravila pri usnimavanju vokala, ak. gitare, basa | gorjan | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 06-07-2007 06:22 PM | 
| dithering again (iliti samo ogrebi i blago tebi) | Arthur | Audio Produkcija - Tehnike | 25 | 12-12-2005 03:16 AM | 
| Faithless - iliti BG Vybe half - review | Arthur | Razno | 16 | 02-06-2005 08:43 PM | 
| Mixanje violina, basa i bubnjeva? | Sleepgolfer | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 06-09-2004 11:37 PM |