|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
banned
|
![]()
Da ne duljim previse, posto sam odustao od rada sa zivim ljudima, posebno ako nose gitaru i imaju duge kose neprane, okrenuo sam se ovim mreznim kreaturama. Slatki su ovako na daljinu, ne dave, a mozete od njih i sta nauciti...
Uzivajte ako mozete: http://stashbox.org/33948/kejkz%20vs...20Sevdahaz.mp3 Moja malenkost je autor pesme, a solo pri kraju je prstiju i tastature delo naseg prokazenog clana Baltrazaara ![]() Ovim mu zelim brz povratak na forum i jos mnogo leeeeepih pesmica, kako u solo, tako i u zajednickoj izvedbi... Do slusanja, prijatno!
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ziveo ADSL.
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Evo..sada sam preslushao. Burazeru, koji je ovo pravac?
![]() Lepo zvuci. Slusham na slushkama i stvarno je lep zvuk..Zanimljiv..Dosta razlicitih zvukova...lete levo desno..gore dole..super je. Sa druge strane, ja ovo ne bih mogao da slusham ali to je stvar ukusa i subjektivno misljenje. ![]() Samo napred pa da se i drugi ugledaju na vashu saradnju pa da cujemo jos nesto na delu. @Kejkz : Pretpostavljam da si sve zvuke (ako ne sve onda bar vecinu) sam programirao tako da, sve sto cu reci je svaka cast. Poz Last edited by Tribal_kg; 22-08-2007 at 02:31 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Svaka cast kejkz, Balthazaar ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Poslushah.
A gdje nam je na? Balti? ![]() ![]() Sviđa mi se ideja da ljudi ovako surađuju na glazbi. Oggy i ja smo već davno započeli na mojoj davno nezavr?enoj pjesmi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Sram te bilo!
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
balthazar aka plastikman :]]]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Naravno da ne mogu otpjevati običnu pjesmicu kad ne znam pjevati!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pre master, master i finalni produkt. | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 39 | 19-05-2009 09:14 AM |
moj prvi synth | mirzaa | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 30-07-2007 09:57 PM |
Prvi 5.1 | Boskovic | Promocija radova | 2 | 05-02-2005 02:34 PM |