|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Kad instaliram GigaStudio desavaju mi se cudne stvari, prilikom kreiranja novog foldera, kopiranja fajlova i sl. restartuje mi se komp. Cim obrisem GigaStudio svi ti problemi nestaju. Probao sam sve i svasta i nikako da mi podje za rukom da resim problem. Svaka sugestija bi mi dobrodosla. Unapred hvala!
p.s. Windows XP SP2, Barton2500+ 1.5GB RAM... Pre par meseci mi je sve radilo bez problema, ali sada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Meni se to desava kad hocu da ucitam semplove u njega...odmah se resetuje.
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]()
nikako nemojte koristiti prve verzije 3.0/3.0.1 nego obavezno updatujte da bude najnovija (3.1) posto su prva izdanja bila uzasno bagovita...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Koju god verziju da koristim uvek isti problem. Probao sam 3.02, 3.03, 3.04, 3.10 i nece.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
To da automatski restarta komp mi nije jasna.. ali da se smrzne... hm, ovako, ono sto je inace veeeliki problem kod Giga Studija je njegov (kako se ono tocno zove?) QUICK SEARCH UPDATE... uglavnom, nista tamo u opcijama ne dirati i UVIJEK ga pustiti da napravi sto treba, znaci neka bude kvacica na yes za quick search uvijek (i na svim formatima i svim hardovima). Ja imam velikih problema kad pokusavam izbjeci njegovo dizanje na njegov nacin. Na drugim forumima takoder prijavljuju problem sa istim, pa vidi i to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Mozda je problem u SP2 za Windows. On zna praviti svakakvih smetnji i ne preporucuje se bas za DAW sisteme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Nije SP2 u pitanju, vec sam proveravao... Nervira me to sto je nekada sve radilo, a sada nece, a tako me mrzi da preinstaliram ceo sistem, to bi trajalo bar nedelju dana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Ako neko ima slucajno fajl GigaClean.exe, trebalo bi da se nalazi na instalacionom CD-u GigaStudija 3.0, neka mi se javi na PM. Unapred zahvalan...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ima li ko iskustva sa Gigastudio 3? :) ja da!!! | korg | Audio Software | 22 | 14-10-2004 01:49 PM |