|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
e ovako,primjetio sam da mnogi "profesionalci" nipoda?tavaju Fruity Loops i nazivaju ga igračkom i kazu da je amaterski i "ne-profesionalan".Vjerovatno je ova tema već bila,medjutim sigurno je da je i te kako aktuelna jer FL krupnim koracima napreduje i prerasta u sve ozbiljniji alat...
Nov sam na ovom forumu,ali nijesam nov sto se tiče kompjuterske muzike.Probao sam sve osim toliko obozavanog "pro tools-a".Dakle,imam i Nuendo i Reason i Acid i Cubase i Ableton i sve poznatije sekvencere,medjutim uvijek i najradije i najkomotnije komponujem u FL studiu ![]() udrite... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Nje bitno u kom programu radis, ako imas rezultate kakve zelis. FL je dobar program kao i svaki drugi, ima svoje dobre i lose strane, od tebe zavisi sta ces izvuci iz njega... ne obaziri se sta drugi misle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
ja isto glasam za
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
na koje rutiranje signala mislis?Unutar samog FL-a ili Fl-a sa ostalim aplikacijama?ili rutiranje sa midi keyboardom..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
mislio sam na rutanje audio u fruitija.isto i pre i post fader za inserte i aux eve.Malo mi e glupo sto ne mozes monitorirat input na kanale osvim ako ne stavis onaj plugin db meter.sad to je subjektivno,ima ljudi koji ne koristiju te funkcije.
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ja nikako ne volim FL, mada ga i sad iskoristim ponekad za brzu skicu beat-a kao instrument u nuendu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ni ja nevolim FL, interfejs mu je kombinacija tenkovske boje i igrice "covjece ne ljuti se"...
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
da,
zanima me kad si ga zadnji put otvorio.interface ako pricamo o boje je poput logica.a ako ti je ovo sareno pogledaj si pro toolse.ali ipak, imas pravo na tvoje mislenje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Ja ne bih da se mesam u diskusiju koji je program bolji jer vec u samom startu se pogresno u isti kos stavljaju sekvenceri i loop based programi, ali bih da kazem nesto sustinski za sve one koji citaju, a jos uvek ne mogu da razluce sta je validna (a sta ne) informacija.
Dakle : "MUZIKA SE NE KOMPONUJE U PROGRAMU, vec nastaje kao plod umetnickog nadahnuca kompozitora i uglavnom se komponuje U GLAVI. Ovo velikim slovima ne vicem, vec naglasavam bitne momente ![]()
![]() |
#10 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
3X OSC fl studio | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 22-05-2008 07:11 AM |
:: FL Studio 8 :: | lesha | Audio Software | 1 | 27-03-2008 10:46 AM |
Studio Puk! | X-Dreamer | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 12-04-2005 10:16 AM |
FL Studio 4 | milosjeftic | Audio Software | 4 | 08-04-2005 09:34 AM |
BPM Studio | Arthur | Audio Software | 6 | 14-10-2004 10:48 AM |